15/05/2021, 01:21 PM
15/05/2021, 01:21 PM
15/05/2021, 01:59 PM
Mechanika gry dopuszcza straty przynoszone przez kierowców, natomiast nie spotkałem się nigdy z tym, żeby kierowca przewiózł ładunek i to przyniosło straty. Zazwyczaj jest to komunikat, że kierowca gdzieś tam podjechał i nie podjął ładunku, straty wynoszą tyle i tyle. Natomiast pierwsze widzę, żeby zlecenie z przewiezionym towarem przyniosło stratę. Może coś się wydarzyło o czym nie wiemy, np jakiś wypadek wymagający serwisu ciężarówki.
23/06/2021, 01:36 PM
Może nadmienię, że często straty mogą też wynieść, gdyż na przykład dasz pracownikowi uszkodzoną ciężarówkę. Wtedy oni muszą zapłacić za jej naprawę, co skutkuje ujemny zysk.
22/08/2021, 12:52 AM
Minusowy zarobek jest spowodowany tym, iż na początku kierowcy zarabiają mało, a po każdej przejechanej trasie cieżarówka musi zostać sprawdzona ( taki ala przegląd cieżarówki ). Przychód z transportu wynosi np. 1500 PLN, ale już przegląd 4500 PLN. Musisz troszeczkę poczekać, po prostu nie zatrudniaj kobiet, bo najczęściej mi to kobiety przynosiły na początku minusowy zysk z dostaw. Mam nadzieję, że pomogłem .