eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Uprzejma prośba o pomoc [mody]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć wszystkim - zrobiłem sobie przerwę od ETSa ale zamierzam wrócić i skuszony promocją na Steamie zakupiłem pierwszą część czeskiej produkcji pozwalającej nam śmigać po europejskich szosach. Mam pytanie - czy są jeszcze jakieś strony czy fora (np. rosyjskie) z działajacymi modyfikacjami? Chyba, że ktoś z was ma w swojej bibliotece coś ciekawego i chciałby się podzielić. Chętnie przytuliłbym DAFa 95 XF, jakąś firankę i mapę z polskim akcentem. Chyba, że nie warto wracać do tego klasyka? Z góry dzięki za odpowiedzi, trzymajcie się ciepło.
Nie warto grać w tego crapa, jak już chcesz odkopać dinozaura, ogarnij sobie German Truck Simulator z patchem 1.32 i do tego dograj sobie mapę PolishGTS, najlepsza mapa Polski jaka kiedykolwiek powstała do gier SCSu
(03/11/2021 04:28 PM)MATAMET napisał(a): [ -> ]Nie warto grać w tego crapa, jak już chcesz odkopać dinozaura, ogarnij sobie German Truck Simulator z patchem 1.32 i do tego dograj sobie mapę PolishGTS, najlepsza mapa Polski jaka kiedykolwiek powstała do gier SCSu

najlepsza mama polski do gier scsu to fikcyjna polska i wielkopolska Tongue
Przekierowanie