Siemka, co po niektórzy na pewno wiedzą że rzadko gram w ETS2, a teraz aktualnie nudzi mi sie na weekendzie w trasie i chciałem pograć..
Problem polega na tym iż w menadżerze modyfikacji wszystkie świecą sie na zielono a jak chce dodać na auto to nie pokazuje nic w sensie żadnych lampek ani nic
najnowsza wersja ets2
Pomoże ktos?
spróbuj accessories do tuningu dać na wyższy priorytet , ja tak mialem dalem wyzej i uruchomilem na nowo gre
(07/11/2021 09:33 AM)TRANSWALBRZYCH napisał(a): [ -> ]spróbuj accessories do tuningu dać na wyższy priorytet , ja tak mialem dalem wyzej i uruchomilem na nowo gre
u mnie nic to nie pomogło
A może modyfikacja jest nieaktualna? Albo jakaś wadliwa?
świecą sie na zielono, te co nie działają to świecą na czerwono, nie wadliwa bo wczesniej normalnie działało na innej wersji ets
Okej jeżeli piszesz że wcześniej normalnie działało na innej wersji ets, to pytanie jest czy pobrałeś te mody zaaktualizowane do wersji na której obecnie grasz? Jeśli grasz na wersji 1.42 a posiadasz modyfikacje z np. 1.39 to bardzo możliwe że nie będą ci poprawnie działać. Krótko mówiąc upewnij się że modyfikacje które masz włączone są dostosowane do wersji na której grasz.
no to znając zycie nie są do wersji 1.42.
ale w menadrzeże świecą na zielono
Tak, ale to że świecą na zielono w menadżerze to tak na prawdę nic ci nie daje gdyż ten menadżer modyfikacji to taki gówniany dosyć jest XD Także tak jak mówię, pobierz z neta aktualizacje tych modów do najnowszej wersji i powinno śmigać
Własnie to robię, pobrałem 1 moda i działa, szukam kolejnych
dzieki za pomoc