eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Kopiński Transport
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Kopiński Transport

Firma transportowa, która powstała w listopadzie 2018 roku,mamy bardzo duże doświadczenie w tej branży,szerokie kontakty i mnóstwo chęci do pracy.
Świadczymy usługi związane z transportem na terenie całej Europy,posiadamy również powierzchnię magazynową do wynajęcia.
Stawiamy na uczciwość i punktualność,to chyba najważniejsze w tej branży.

Baza firmy mieści się w Ostrowcu Świętokrzyskim,przy ulicy Jana Kilińskiego 58.
Na tą chwilę posiadam jeden zestaw, Volvo FH 4 z 2012 roku, plus naczepa Krone Megaliner z tego samego roku.

Zestaw

Firma powstała wyłącznie dla zabawy i nie jest to VS ze wszystkimi bajerami (przynajmniej na razie ),choć nie wykluczam tej opcji Smile
Witam, kopę lat mnie nie było ,można powiedzieć,z przyczyn osobistych nie grałem i nie udzielałem się na forum.
Co którzy kiedyś śledzili mój wątek, znają mnie i wiedzą co to za Dziad Trans Big Grin
Teraz powracam,firma rusza dalej,na razie sam z jednym zestawem.
Nie będę może tak często jak kiedyś wrzucał fotek,ale będą.
Michała proszę o usunięcie wszystkich postów nie potrzebnych,fotki wygasły więc bez sensu to trzymać,niech zostanie post z prezentacją i od tego miejsca zaczynamy);

Startujemy Smile

Ładna 1 foteczka i czekam na więcej Smile
To komu w drogę temu...tanie paliwo.
Fajne 3 fotki ale czekam na więcejSmile
Świetne 3 fotki , czekam na więcej Smile
Trzy bardzo fajne I ciekawe foty Smile
Prezes aparat się zepsuł? Się gdzieś w trasie będziemy mijać to oddam swój...wiem wiem rozkręcasz się Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Przekierowanie