Witajcie. Po długim czasie przerwy wróciłem do grania w ETS 2 i przypomniałem sobie o modyfikacji jaką wydał Equaliuzer parę lat temu a mianowicie o Starze 200 do ETS2. Udało mi się pobrać najświeższą wersję. Niestety nie działa ona z najnowszą wersją ETS 1.43 i w okienku wyboru modyfikacji świeci się na czerwono. Zacząłem wiec grzebać w plikach Stara dokładnie w pliku manifest i zmieniłem linijkę compatible_versions[]: na 1.43. Mod wczytał się na "zielono". Niestety podczas próby kupna pojazdu w sklepie wyrzuca do pulpitu. Bardzo podoba mi się ta modyfikacja i zależy mi ta tym żeby zadziałała. Bardzo proszę o sugestię i pomoc co zrobić aby wszystko zadziałało jak trzeba na najnowszej wersji ETS 2.
Z tego co pamiętam była na 1.35 tak? Od tego czasu gra bardzo się zmieniła (nowy system dźwięków i oświetlenia, nowe funkcje np. otwieranie szyb). Więc nie dziwię się ze nie działa.
Tak dokładnie. Kombinowałem trochę żeby móc dostosować go do najnowszej bawiąc się różnymi plikami tekstowymi ale niestety bez skutku, dlatego zwróciłem się do Was o pomoc.
Podeślij najlepiej game.log. Na pewno ułatwi to znalezienie przyczyny tych crashów
Jasne
Wrzucam loga z błędami
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .)
Ten Model żeby działał na 1.43 to musi przejść gruntowną modyfikacje przez np. Blendera a potem ewentualnie przeglądnąć inne pliki
Chyba nie pozostaje nic innego jak skontaktowanie się z autorem i prośba o aktualizację do najnowszej wersji.