eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Polska Południowa 1.5.1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, wgrałem sobie tę mapkę i po ponad pół godzinnym wczytywaniu nie czyta jej w ogóle. Na wersji 1.39 działało bez problemu. Teraz czy ustawiam przed PR czy po nic nie wnosi. Tak właściwie to wczytuje się Połaniec i to wszystko. Ma ktoś jakiś pomysł?
Nie ten dział to po pierwsze, po drugie w celu rozwiązywania problemu odsyłam do działu Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Da radę przenieść temat w odpowiednie miejsce czy mam od nowa pisać w "pomocy"?
(09/03/2022 10:51 AM)jay_8421 napisał(a): [ -> ]Hej, wgrałem sobie tę mapkę i po ponad pół godzinnym wczytywaniu nie czyta jej w ogóle. Na wersji 1.39 działało bez problemu. Teraz czy ustawiam przed PR czy po nic nie wnosi. Tak właściwie to wczytuje się Połaniec i to wszystko. Ma ktoś jakiś pomysł?

Też mi zależało na tym modzie i skontaktowałem się z autorem moda. Polska Południowa jest kompatybilna z PM i PR, ale nie z ROEX i potencjalnie innymi modami.

Tym nie mniej na 1.39 działało mi z tym, że kolo Rzeszowa był problem z jedną stroną, ale okazało się później, że to jednak sam PR połączony z ROEX/PM stanowił problem. Gra się wczytywała, ale zawieszała właśnie koło Rzeszowa. Dokładnie o tym pisałem na forum ROEXa. Jak ktoś ma siłę i ochotę mimo wszystko może zaryzykować używania tego moda bo być może działa...
Dzięki za info, może uda mi się coś wykombinować, ale cierpliwość się kończy ?
(23/03/2022 11:33 AM)jay_8421 napisał(a): [ -> ]Dzięki za info, może uda mi się coś wykombinować, ale cierpliwość się kończy ?

Jak by Ci zadziałała z ROEX na mapie combo na 1.43 to daj znać...
Przekierowanie