Mam taki problem że światła w trafficu jak i w moich ciężarówkach świecą tak słabo że w dzień są niewidoczne a w nocy latarnie świecą jaśniej niż moje długie światła
Gram na promods i poland rebuilding ale dla sprawdzenia zrobiłem profil bez żadnych modów i tam jest tak samo. Wie ktoś co można z tym zrobić?
(02/04/2022 05:36 PM)hppavilion24 napisał(a): [ -> ]Mam taki problem że światła w trafficu jak i w moich ciężarówkach świecą tak słabo że w dzień są niewidoczne a w nocy latarnie świecą jaśniej niż moje długie światła
Gram na promods i poland rebuilding ale dla sprawdzenia zrobiłem profil bez żadnych modów i tam jest tak samo. Wie ktoś co można z tym zrobić?
Kwestia monitora/telewizora.
U mnie na TV 75' Samsungu QLED Q9FN (gdzie gram domyślnie we wszystkie gry z wyjątkiem strategii) nawet w nocy jest jasno
Na monitorze BenQ (monitor dla graczy, ale starszy) jest megaciemno
Na TV u mamy gdzie mam filmy z YT także momentami ETS2 jest za ciemny.
Dodam, że na upartego na Samsungu mogę jechać w nocy nawet w ogóle bez świateł. No ok... mogłem przed zmianą z 1.40... Tak więc zmiana na ok. Teraz jest optymalnie tylko trzeba sobie ustawić/zmienić monitor/telewizor...
A czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu bo u mnie to samo masakra
Nowy system oświetlenia od wersji 1.40 w górę bardzo się zmienił pod tym względem. To że w dzień będzie słabiej świecić, a w nocy lepiej to wynika właśnie z tej aktualizacji.
czytałem gdzieś żę jest jakiś mod od Piva co podobno to zmienia ale nie moge tego znaleść może coś wiecie albo macie to prosiłbym o link jak to możliwe