eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Fiat Ducato 3.0 180KM
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jakoś od roku czasu jestem kierowcą w transporcie lekkim potocznie mówiąc "Busiarzem" aktualnie poruszam się w ruchu krajowym autkiem poniżej jest to Ducato z 2014 roku w zabudowie do transportu daleko bieżnego polskiej firmy ITS i kurnikiem Lamico ilość towaru jaka wejdzie na ten pojazd jest to 10 Euro Palet. W tym wątku będę relacjonować swoje wojaże po tym kraju absurdy tej pracy jak i pracę nad moim pojazdem

Image

Image
Pozdrowienia od byłego busiarza miedzynarodowego i od mej obecnej lodóweczki zwanej "Fiutonem maxi"
Image
Lamico.... o zgrozo miałem ten kurnik i większego syfu dawno nie widziałem xD Wygłuszenie nijakie wykończenie kiepskie...
Zabudowa z podnoszeniem dachu na zasadzie spinek?
(03/04/2022 01:24 PM)MrDamianuh napisał(a): [ -> ]Lamico.... o zgrozo miałem ten kurnik i większego syfu dawno nie widziałem xD Wygłuszenie nijakie wykończenie kiepskie...

Zabudowa bez regulacji wysokości w środku wejdzie na wysokość 2.36
(03/04/2022 01:24 PM)MrDamianuh napisał(a): [ -> ]Lamico.... o zgrozo miałem ten kurnik i większego syfu dawno nie widziałem xD Wygłuszenie nijakie wykończenie kiepskie...

Przejedź sie motowektorem to zobaczysz fabryczne druciarstwo-np odpadająca na małych dziurach czy podczas załadunku/rozładunku półka ze sterownikiem webasta w kurniku Big Grin
ajajaj busiarze eu
(03/04/2022 01:33 PM)Soczewa napisał(a): [ -> ]

Zabudowa bez regulacji wysokości w środku wejdzie na wysokość 2.36

O tyle dobrze bo podnoszone dachy w tych zabudowach to (nie przeklinamy) dramat
Przekierowanie