Matamet, to już będzie dobrze, jak będziesz jak THQ Barcelona. Cyk aktualizacja 1 KB do Gothica II po 20 latach od premiery
I myk, zaktualizowana karta Gothica na Steamie.
Projekt jeszcze ma potencjał i jak go nie będziesz nikomu oddawał, to wystarczy, że dodasz 20 km drogi i jedną miejscowość na miesiąc i będzie lux
No to zaraz będzie pobierane i testowane
To wspaniała wiadomość. Myślałem, że już projekt przepadł na zawsze.
No fajnie, fajniusio, nawet jeśli projekt nie będzie rozwijany, to sam fakt że będzie mapa aktualizowana to już człowiekowi daje dużo radości w serduszku
Pozdrawiam gorąco z rodzinką.
Fajnie widzieć, że masa twojej ciężkiej pracy nie idzie na darmo. Oby tylko zaraz się nie ustawił tabun "fanów" wypytujących kiedy zrobisz ich miasto na drugim końcu Polski XD
(17/07/2022 09:26 PM)MATAMET napisał(a): [ -> ]
Właśnie wleciała poprawka do wydanej wczoraj mapy, ma ona oznaczenie 1.45.1 i naprawia istotny błąd przez który pojazd spadał w kilku miejscach pod mapę, więc zalecam pobrać, dodatkowo odświeżyłem tereny wokół Jezuska, wyglądają realniej i ładniej
Link zaktualizowany w pierwszym poście
Nie jesteś tego świadomy, ale dla mnie na miesiąc zrealizowałeś te "1 KB aktualizacje".
Dziękuje pan Matamet <3
Mam pytanie. Wiem, że ostatnimi czasy zajmowałeś się Fikcyjną Wielkopolską. Czy będziesz pracował jednocześnie nad obiema mapami czy tymczasowo odkładasz jedną z nich by poświęcić uwagę innej. Poza tym mógłbyś zdradzić plany na przyszłe wersje Fikcyjnej Polski o ile takowe powstaną?