eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: DAF 106 polift
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
siema, macie model [bach], kupilem go u niego a on go potem rozdal więc go wydaje, [Tu był wulgaryzm] Smile. Jest to ten daf w którym działają textury w środku, bo z tego co wiem [bach] rozdawał z [bach, wulgaryzm] texturami. Pozdrawiam Baski Transport które jeździ na tym modelu i mówią że to inny bo mają inny intek i kolor XDD

Zdjęcie :

Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Jak byłem tu w 2013 roku to były wojenki modelarzy, jestem już dość stary minęło 9 lat, a wojenki modelarzy jak były tak są dalej XD :E
Co jak co ale jakaś fota ?
(21/07/2022 10:27 PM)KomCior napisał(a): [ -> ]Co jak co ale jakaś fota ?

juz jest
O to ten słynny DAF co na fejsbuczku wszyscy sobie cisną bekę z kolegi?
(21/07/2022 08:28 PM)F34TH3R napisał(a): [ -> ]Jak byłem tu w 2013 roku to były wojenki modelarzy, jestem już dość stary minęło 9 lat, a wojenki modelarzy jak były tak są dalej XD :E

Byłem w 2011 mając 8 lat. Potwierdzam XD
(22/07/2022 12:23 PM)mazurski_separatysta napisał(a): [ -> ]O to ten słynny DAF co na fejsbuczku wszyscy sobie cisną bekę z kolegi?

ta XD
jak sie patrzy z zewnątrz to z tym miejscem gdzie mozna np dac stół ten jakby kokpit niewiem jak to nazwać to on wisi w powietrzu 6t1y61
Uwielbiam takie konflikty między VS-kami, nikt na tym za dużo nie traci a my jako użytkownicy forum - Zyskujemy całkiem sporo Tongue
galus smietnik
Stron: 1 2
Przekierowanie