06/08/2022, 08:31 PM
Witam, po długiej przerwie. Znowu zacząłem coś grzebać w map editorze. Plan jest taki aby połączyć Chojnice z Poznaniem, na Fikcyjnej Polsce. Ale nie przez DK22 i DK 11 tak jak Matamet (z resztą to już jest w trakcie realizacji) tylko przez DW240 do Tucholi, potem DW237 do Mąkowarska, dalej DK25 do Bydgoszczy, i na końcu S5 do Poznania.
Prace podzieliłem na kilka etapów +/- 30 km etapów
1. DW240 do Tucholi (łącznie z Tucholą), opcjonalnie DW237 do Czerska, jak szybko pójdzie z Tucholą (znając moje tempo raczej nie )
2. DW 237 Tuchola - Mąkowarsko
3. Dk25 Mąkowarsko - Koronowo (wraz z Koronowem)
4. DK25/S5 Koronowo - Białe Błota (wraz z zachodnimi obrzeżami Bydgoszczy)
5. S5 Szubin - Żnin (wraz z tymi miastami)
6. S5 Żnin - Gniezno (wraz z Gnieznem)
7. S5 Gniezno i wpięcie się do A2
Na razie robię dla siebie. Jeśli Matamet i Pawulon nie będą mieli nic przeciwko to wydam jako dodatek do Fikcyjnej Polski. Myślę, że wydanie jako dodatek byłoby lepsze jakby się okazało, że mój mod jest w jakiś sposób skażony. Jeszcze orłem w Map Editorze nie jestem
Dobra dosyć gadania i planowania. Na pierwszy ogień poszło Pawłowo przy DW240.
Prace podzieliłem na kilka etapów +/- 30 km etapów
1. DW240 do Tucholi (łącznie z Tucholą), opcjonalnie DW237 do Czerska, jak szybko pójdzie z Tucholą (znając moje tempo raczej nie )
2. DW 237 Tuchola - Mąkowarsko
3. Dk25 Mąkowarsko - Koronowo (wraz z Koronowem)
4. DK25/S5 Koronowo - Białe Błota (wraz z zachodnimi obrzeżami Bydgoszczy)
5. S5 Szubin - Żnin (wraz z tymi miastami)
6. S5 Żnin - Gniezno (wraz z Gnieznem)
7. S5 Gniezno i wpięcie się do A2
Na razie robię dla siebie. Jeśli Matamet i Pawulon nie będą mieli nic przeciwko to wydam jako dodatek do Fikcyjnej Polski. Myślę, że wydanie jako dodatek byłoby lepsze jakby się okazało, że mój mod jest w jakiś sposób skażony. Jeszcze orłem w Map Editorze nie jestem
Dobra dosyć gadania i planowania. Na pierwszy ogień poszło Pawłowo przy DW240.