eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Stan gry, wczytanie profilu i save gry.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Panie i Panowie,
Pewnie problem stary jak świat, ale prośba o pomoc bardziej doświadczonych.
Grałem w ETS2 długi czas, stan gry był zapisywany w chmurze na Steam. Przyszedł czas na zamianę kompa, loguję się do STEAM i widzę postęp w grze, wszystkie osiągnięcia itp. Jednak po odpaleniu gry każe mi zakładać profil od nowa, nie ma moich postępów w samej grze. Dodam że nie mam możliwości przeniesienia savów ze starego kompa bo zwyczajnie zaorałem twardy dysk. Miałem nadzieję że wystarczy zalogować się na Steam i postęp w grze będzie. Jak odzyskać postęp w grze mimo że w w STEAM widzę że są wszystkie osiągniecia itp ? Jak wczytać zapisany stan gry ?
Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam
A co się stało konkretnie z dyskiem twardym?
(03/09/2022 10:10 AM)superpiotr4 napisał(a): [ -> ]A co się stało konkretnie z dyskiem twardym?

Zwyczajnie usunąłem dane z dysku.
Jednak po odpaleniu gry każe mi zakładać profil od nowa, nie ma moich postępów w samej grze. Dodam że nie mam możliwości przeniesienia savów ze starego kompa, bo zwyczajnie zaorałem twardy dysk. Miałem nadzieję że wystarczy zalogować się na Steam i postęp w grze będzie. Jak odzyskać postęp w grze mimo że w Steam widzę że są wszystkie osiągniecia itp? Jak wczytać zapisany stan gry? Będę wdzięczny za pomoc. Czy moglibyście mi doradzić w tej kwestii? Być może jest jakiś sposób, żeby odzyskać te dane. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę. Szukam rozwiązania tego problemu, ponieważ chciałbym kontynuować grę, zachowując swoje wcześniejsze osiągnięcia. Jeśli macie pomysły lub sugestie, proszę o podzielenie się nimi. https://mostbet.edu.pl/
Jeżeli usunąłeś dane ze starego dysku to już chyba nic Ci nie pomoże.
Jeżeli tylko sformatowałeś dysk (najlepiej jesli szybkie formatowanie zamiast pelnego) i nic na niego nie wgrywałeś to możesz spróbować odzyskać z niego dane. Sporo jest poradników w sieci o tym
Przekierowanie