07/01/2023, 09:46 PM
Wiem, że tych tematów są dziesiątki. Sam czasami pomagam, ale po zmontowaniu mapy combo mam mały problem. Gra się normalnie wczytuje więc raczej kolejność modów jest dobra, ale potrafi mnie wywalić losowo w jakiś miejscach na mapie. Przez kilka sek. gra mocno laguje i potem wywala. Tak miałem dzisiaj w Maroku, ale pomyślałem, że wina moda, ale jak tak się zrobiło na terenie Iberii gdzie chyba nie mam żadnego moda to zwątpiłem. Dodam, że ponownie wgrałem grę i wolno przejechałem i było ok. Mam dużo modów na Ai, syreny, motocykle i jedyne co mi przychodzi do głowy, że może to coś się kłóci. Ale grałem wcześniej wyłącznie z PM+ROEX i z tym całym ruchem ulicznym i z wyjątkiem jednego miejsca na Ukrainie gdzie za każdym razem wywalało (więc wina moda) nigdy tak się nie zadziało. A dzisiaj po zrobieniu całej mapy tak. Nie mam pliku loga bo ponownie włączyłem i normalnie zagrałem, zapomniałem wcześniej zabezpieczyć po tym crashu.
Czy mogą mieć na to jakiś wpływ opcje uruchamiania:
-64bit -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 16384 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000 ?
Pamiętam, że w zeszłym roku kilka razy tak mi się zdarzyło w Turcji. Też gra zaczynała mocno lagować i crash. Temperatury CPU i GPU bardzo niskie ok 55st
Czy mogą mieć na to jakiś wpływ opcje uruchamiania:
-64bit -unlimitedlog -rdevice dx11 -mm_pool_size 16384 -mm_max_resource_size 32 -mm_max_tmp_buffers_size 1000 ?
Pamiętam, że w zeszłym roku kilka razy tak mi się zdarzyło w Turcji. Też gra zaczynała mocno lagować i crash. Temperatury CPU i GPU bardzo niskie ok 55st