eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: KRIS-POL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Witam serdecznie! Jak widać firma przeszła małe zmiany pod postacią zmiany nazwy i trochę kolorystyki. Przyszło mi wsiąść na jakże fajne i kultowe Volvo FH3 z silnikiem o mocy 500 km. Nie ukrywam, że jest to małe zejście z Renówki z 2020 roku ale ten truck ma coś w sobie. Po informacji które auto jest moje pojechałem na bazę i wpakowałem wszystkie swoje graty oraz podpiąłem naczepę - tym razem będę jeździł z chłodnią. Szef zadzwonił do mnie podczas pakowania, że jest szybka trasa z Poznania do Warszawy na dzisiaj. Zgodziłem się i po szybkim ustawieniu wszystkiego w trucku ruszyłem w trasę. Przebiegła pomyślnie bez żadnych niespodzianek. Niestety okazało się, że jest to firma w której trzeba czekać aż dostaniemy drzwi i rampę do wyładunku. Po przyjeździe do Warszawy ustawiłem się na parkingu oczekujących i czekałem na rozładunek. To tyle. Pozdro dla wszystkich. Bajo!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Piękne fotki oraz zestawwik Smile
(28/01/2023 05:11 PM)Ziom napisał(a): [ -> ]Piękne fotki oraz zestawwik Smile

Dziękujemy za komentarz. Zachęcam zaglądać częściej.
XG na low-decku ciekawie się prezentuje. Trzymam kciuki i czekam na kolejne relacje! Smile
(28/01/2023 11:03 PM)Maciejos napisał(a): [ -> ]XG na low-decku ciekawie się prezentuje. Trzymam kciuki i czekam na kolejne relacje! Smile

Jeden z naszych nowych nabytków. Mamy nadzieję, że częściej będziemy zaskakiwać. Także zapraszamy do zaglądania częściej.
Pierwsza trasa nowym zestawem. Lecimy ładować kukurydze do Holandii. Już niedługo ciekawa fotorelacja.
Image
Bardzo fajnie się zestaw prezentuje Smile czekam na więcej fotek z trasy...
Kozacko się zestaw prezentuje , oraz czekam też na większą porcje fotek Smile
Eleganckie foty, miło sie takie ogląda . Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie