eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Problem z low dackami 1.49
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Macie jakiś patent na naprawę low dacków na 1.49
6 biegowa skrzynia i niedopasowane koła podobno pomagają
Witam dołączam się do dyskusji próbowałem wszystkiego i nie znalazłem rozwiązania nie wiem jak temu zaradzić
Tutaj chyba macie odpowiedź - https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?...start=2900

Od postu 2901 - 2912
Mi się udało naprawić ale mam problem, że auto zmienia mi wszystkie biegi od 1-12. Na pusto według mnie powinien ruszyć z 3/5, a robi to z jedynki i nawala jak karabin maszynowy Big Grin
(08/02/2024 06:57 PM)Topuś napisał(a): [ -> ]Mi się udało naprawić ale mam problem, że auto zmienia mi wszystkie biegi od 1-12. Na pusto według mnie powinien ruszyć z 3/5, a robi to z jedynki i nawala jak karabin maszynowy Big Grin

A jak ruszasz osobówką to od razu z 2 biegu?
Problem z lowdeckiem powstał po aktualizacji z eventem świątecznym. Ja osobiście problem rozwiązałem montując 6 biegową skrzynie ( ALLISON ) wtedy wszystko działa prawidłowo.
(09/02/2024 03:13 PM)BorUwa napisał(a): [ -> ]
(08/02/2024 06:57 PM)Topuś napisał(a): [ -> ]Mi się udało naprawić ale mam problem, że auto zmienia mi wszystkie biegi od 1-12. Na pusto według mnie powinien ruszyć z 3/5, a robi to z jedynki i nawala jak karabin maszynowy Big Grin

Osobówką w Ets-a nie gram. Jest to gra z pojazdami ciężarowymi.
(10/02/2024 02:21 PM)Topuś napisał(a): [ -> ]
(09/02/2024 03:13 PM)BorUwa napisał(a): [ -> ]

Osobówką w Ets-a nie gram. Jest to gra z pojazdami ciężarowymi.

O masz... :E Kto by się spodziewał, że gra euro truck simulator będzie o ciężarówkach.
Stron: 1 2
Przekierowanie