eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Prawda o eTrucks i Hedenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam piszę ten wątek w celu pożegnania się bo forum poszło w złą stronę, a szczególnie administracja mam na myśli pana Michał_Z_gno który liże dupę hamdamowi z hedenu i usuwa wszystkie niewygodne posty w których ktoś wyraził swoją opinię.
Forum jest po to by wyrazić swoje zdanie ale niestety tutaj to jest niemożliwe więc nie pozdrawiam Pana michała ani żadnej (nie klnij) z hedenu a szczególnie Hamdama który uważa się za niewiadomo kogo.
Pozostałym użytkowniką życzę szerokości.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę kogo bronisz i za co dostał bana a dostał go na aż o zgrozo 3 dni (wcześniej miał za to Warna ale nadal to ciągnął) za robienie sztucznych wojenek między vs (nie mylic z konstruktywna krytyka bo to jest co innego) po czym wylał na mnie wiadro pomyj na Messengerze - sorry ale tak dorośli ludzie nie załatwiają spraw bo wystarczyło na spokojnie pogadać i coś może by się załatwiło.
Tak czy siak nie pozwoję sobie aby ktoś mnie obrażał jak szef waszej vs na Messengerze i serio nie chce tu przytaczać tych obelg bo to nie na to miejsce więc niestety ale na tym forum nie ma miejsca na chamstwo.

Po prostu wasz szef zachował się jak obrażone dziecko i skończyło się to dla niego jak skończyło a wy chyba za bardzo jesteście w niego wpatrzeni powielacie ślepo jego zdanie nie bedąc nawet stroną sprawy.

Ps. A własciciela Hedenu to nawet nie mam z nim kontaktu a jedynie zwykła relacja na forum typu użytkownik-admin i nic więcej tak więc czyli taka relacja jak z każdym innym na tym forum.
(06/06/2024 09:55 AM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Ps. A własciciela Hedenu to nawet nie mam z nim kontaktu a jedynie zwykła relacja na forum typu użytkownik-admin i nic więcej tak więc czyli taka relacja jak z każdym innym na tym forum.

Jojojo a Krone nie rdzewieje
(06/06/2024 10:14 AM)hubert12299 napisał(a): [ -> ]
(06/06/2024 09:55 AM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Ps. A własciciela Hedenu to nawet nie mam z nim kontaktu a jedynie zwykła relacja na forum typu użytkownik-admin i nic więcej tak więc czyli taka relacja jak z każdym innym na tym forum.

Jojojo a Krone nie rdzewieje

No a np. widzisz abym po złośliwości usunął ten wątek i zbanował Dawida - no nie a bo dlaczego, że poruszył temat zgodnie z zasadami i nikogo nie obraził przy tym wcale nie jestem Łukaszenka jak to nawał wasz szef (w łagodnej formie i nawet zabawnej bo poźniej były już pospolite wulgaryzmy i groźby z* w ryj co oczywiście zgłosiłem bo są to groźby karalne).
Tak więc jak widać możesz wierzyć w co chcesz ale serio nie wymieniłem z nim (włascicielem Hedenu) nawet PW bo tak to już dawno miałby moderatora czy truckera a ty byś ostatnio nie dostał vipa jakbym był jakiś do was wrogo nastawiony.
Po prostu wasz szef dał ciała z zachowaniem i został za to ukarany i ot cała i aż cała sprawa Tongue

Ps. A czy rdzewieje ta Krone to nie wiem bo nie mam :E

Ps2. Serio nikt tu do was nic nie ma i możecie sobie korzystać z forum ino bez waszego szefa bo on co zrobił to wie.

PS3. Dawid bo tak teraz patrzę że napisałeś że ja liże mu a wasz szef twierdzi, że on mi więc to chyba jakaś grubsza orgietka i najzabawniejsze, iż dowiaduję się o tym jak już po ptakach :E
Również od siebie dodam, że nic mnie z Michałem nie łączy, ani z żadnym administratorem tego forum.

Nie mogę nadziwić się jak bardzo i jak dobrze Wojtuś potrafi zmanipulować ludźmi, że są w stanie uwierzyć w każde jego brednie.
Tym bardziej nie mogę się nadziwić, że są tacy ludzie, którzy ślepo wierzą człowiekowi, który na pw oraz publicznie wyzywa i oczernia połowę społeczności etsa xD Jest to wręcz niewiarygodne

Ale sprostując całość - tak jak wspomniał admin, nic mnie z nim nie łączy Smile

A jak ktoś potrzebuje jakichś wyjaśnień, to zapraszam na PW na tym forum. Może komuś uda się przemówić do rozsądku. Miłego dnia! Big Grin
Co piszecie na priv z szefem to wasza sprawa.
Ale ja odbieram to tak że napisał komentarz nieprzychylny dla hedenu nawet nie obraźliwy tylko wyrażający zdanie że mu konfiguracja naczepy się nie podoba,po czym dostał bana i komentarz został usunięty.
Jeden komentarz tego nie spowodował. Założę się, że spowodował to całokształt jego zachowania na tym forum Tongue

Myślę, że akurat powinno Cię interesować co twój szefuńcio wypisuje do ludzi na pw. Kiedyś sam możesz być na miejscu tych osób Big Grin
(06/06/2024 10:58 AM)dawid4657 napisał(a): [ -> ]Co piszecie na priv z szefem to wasza sprawa.
Ale ja odbieram to tak że napisał komentarz nieprzychylny dla hedenu nawet nie obraźliwy tylko wyrażający zdanie że mu konfiguracja naczepy się nie podoba,po czym dostał bana i komentarz został usunięty.

Wcześniej dostał Warna za to, że te jego komentarze nie są zwykłą oceną vski a robi to "złośliwie" ino w taki sposób pseudo konstruktywny ale ja za długo w tym siedzę i takie rzeczy wyłapuje od razu.
Ogólnie jakby ocenił tą firmę negatywnie raz to ok i nikt by się nie dowalał (wyraził opinię i ok) a niestety on to robił tylko z czystej złośliwości i systematycznie.
A na koniec zamiast pogadać o tym kulturalnie jak ludzie i może by się coś wypracowało zrobił zwyczajnie chlew czym sobie pozamiatał do końca. My na forum doceniamy, że ktoś tam może mieć inne zdanie no ale to zdanie trzeba też umieć wyrazić w odpowiedni sposób i nie ma miejsca na pisanie byle tylko komuś dowalić (co tu miało właśnie miejsce).

Zresztą jak tam wczoraj przeglądałem forum to on miał tu już firmę powiązaną z heden (Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.) więc tym bardziej widać że kieruje go tylko zawiść (już nie wnikając o to co tam było powodem rozłamu współpracy bo mnie to nie interesuje i też nie powinno) - czyli mamy powód dla którego robił co robił.
Przekierowanie