eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Dawny blog o ets - pamiętacie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć! Czy ktoś z Was pamięta może daaawno temu był prowadzony taki blog o ETS. Wtedy jeszcze pierwszej odsłony. Administratorem i głównym redaktorem był Piotr. Tylko imię pamiętam. Kojarzy ktoś? Ktoś wydaje się mi powinien, bo np zdaje się mi, że RadolSzczecin się tam udzielał i ktoś jeszcze na pewno, ale nie mogę przypomnieć sobie.
Był blog i później doszło do tego forum ale konkretnej domeny już nie pamiętam ale to było chyba pełna nazwa gry z jakąś końcówką domeny.
Ogólnie blog pamiętam, że się bardzo fajnie i lekko czytało a z forum mało co korzystałem bo siedziałem na tym forum (tak jestem aż tak stary dziad :E).
(13/07/2024 06:44 AM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Ogólnie blog pamiętam, że się bardzo fajnie i lekko czytało
Dokładnie tak. Facet miał rękę do tego. Zastanawiam się właśnie, co dziś z nim się dzieje, czy ktoś ma jakieś info.
Z tym dziadem to nie przesadzaj Tongue ja za każdym razem mam wrażenie, że tylko ja jestem najstarszy w internecie Big Grin Tu na forum muszę co rusz się przestawiać: "nie stary, nie jesteś najstarszy, nie jesteś jedyny w tym wieku, pamietaj o tym". Naprawdę często mam z tym kłopot, jednocześnie wciąż mając wrażenie, że mam 18 lat Big Grin qrna rozdwojenie osobowości po całości Szczerbol
Przekierowanie