Siemanko, po dłuższej przerwie gry w ets`a, zaczęło mi się chcieć gry
Wątki będą w dużej mierze bez opisu, bo jednak obraz jest najważniejszy
W dodatku zestawy będą głównie oryginalne lub z warsztatu steam, ze względu na to, że po prostu nie kojarzę jak często są aktualizacje gry
Będą tu wrzucane fotki w większości, jak temat wskazuje, po Skandynawskich drogach. Stąd takie tablice, bo zestaw od skandynawskiego dziada
Za jakiś czas powrót do Polski, trochę pozwiedzać południową Europę i dorobić się być może własnego zestawu
Chcę zrobić też "wycieczkę" dookoła Europy, gdzie razem ze mną zjedziecie całe granice dookoła Europy
..... jak dziad pozwoli
Zestaw jakim będę się poruszać to:
Ciągnik siodłowy:
Volvo Fh Classic Globetrotter o mocy 420 KM, o podwoziu 4x2.
Naczepa:
Chłodnia Schwarzmuller
Fotki zestawu:
Volvo
Chłodnia
Wszelkie wskazówki i uwagi mile widziane
Szerokości, Bajo
Dania- Kopenhaga -> Dania - Hirtshals (prom) -> Norwegia - Kristiansand
Ładunek: Śliwki
Tonaż: 14 T
Pierwsza trasa jaką tu zamieszczam, to trasa przez 2 państwa, z czego dopiero w Norwegii czuć klimat prawdziwej dalekiej Skandynawii.
Mało zdjęć wyszło aczkolwiek czas gonił, musiałem zdążyć na prom w mieście Hirtshals, w przeciwnym wypadku 2 dni czekania
Szerokości, Bajo
Norwegia - Kristiansand -> Norwegia - Oslo
Ładunek: Napoje
Tonaż: 23 T
Dzisiaj szybka trasa licząca 321 km z Kristiansand do Sklepu meblowego jednej z największej sieci tego gatunku w Oslo.
Niestety późna pora trochę pokrzyżowała plany zdjęciowe, ale stety bo drogi były puste
Zapraszam do oglądania
Na dzisiaj koniec, czas na odpoczynek ....[/align]
Szerokości, Bajo
Norwegia - Oslo -> Norwegia - Stavanger
Ładunek: Kwiaty
Tonaż: 3 T
Bardzo dziękuję za miłe komentarze
Traska nie za długa, ale za to bardzo malownicza i wymagająca skupienia. Wystartowałem z Oslo z lekkim ładunkiem, bo z trzema tonami kwiatów. Można powiedzieć ze w szerz całą Norwegię przejechałem.
Kierunek port w Stavanger
Zapraszam do oglądania
Szerokości, Bajo
Volvo jest cudowne. Ile ten volviak ma przebiegu? Powinien mieć jakieś malowanie do robienia zdjęć. Ale mimo tego volvo jest cudniejsze
Dobre foty i ciekawe pstryki, a Volvo wygląda świetne
(12/08/2024 02:37 PM)Kamilziaja054 napisał(a): [ -> ]Volvo jest cudowne. Ile ten volviak ma przebiegu? Powinien mieć jakieś malowanie do robienia zdjęć. Ale mimo tego volvo jest cudniejsze
Volvo trochę już zwiedziło
Przebieg: 820 024 km.
Niedługo kolejne fotki ze skandynawskich szlaków