eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Zmiany w Ekipie forum [UPLINKER]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z dniem dzisiejszym zostałem nowym administratorem forum etrucks.pl i przedstawiam zmiany jakie powstaną w grupie UPLINKER

Jak wiadomo na naszym forum mamy mało sprawną grupę uplinkerów którzy nie wywiązują się z zadań jakie są im powierzone. Grupa ta jest bardzo ważna ponieważ bez modyfikacji do gier to forum nie miałoby prawa bytu.
Zmiany będą polegały na utworzeniu małej grupy osób (max 4 do 5 osób) które będą w stanie dostarczać na nasze forum najnowsze dostępne modyfikacje (a jest ich sporo).
Co oczekujemy od kandydata na Uplinkera Pytajnik

Uplinker powinien umieć posługiwać się w sposób sprawny wyszukiwarką internetową google (poziom średnio zaawansowaany). Każdy członek tej grupy musi w sposób wyraźnie zauważalny dodawać nowe mody oraz odświeżać linki istniejących już modyfikacji. Członek tej grupy dobrze jakby posiadał konto premium (nie wymagane ale mile widziane) na którymś z hostingów plików (np. rapidshare, mediafire itp.). Kandydat chcący pełnić tą funkcję musi posiadać minimum 3 miesięczny staż na tym forum oraz liczbę postów przekraczającą 30.
Zgłoszenia na Uplinkera przyjmowane są w formie prywatnej wiadomości skierowanej bezpośrednio do mnie.

Ps. Ze starej grupy Uplinkerów zostają:
..::Czesiek::.. - sprawdza się w tej roli
pitreekk - warunkowo na okres próbny
Z grupy odchodzi:
ReeBoK - użytkownik nie logował się na forum od 12.08.2012

Uplinkerzy mają być zgranie działającą ekipą która w WIDOCZNY sposób odświeży zawartość forum.
Zapraszam do zgaszania swoich kandydatur na stanowisko Image

Ps. Potrzebujemy dwóch osób.
Na forum nadal poszukujemy dwóch UpLinkerów !!
Wszyscy zainteresowani mogą się zgłaszać do mnie na PW !!
Przekierowanie