eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Sport - Piłka nożna. :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Rozmowy, dyskusje, w świecie piłki nożnej. Smile
A co tu taka cisza w tym temaciePytajnik
Czy nikt na tym forum się nie interesuje piłką nożnąPytajnik

Ja nie jestem jakimś wielkim fanem piłki nożnej ale jakiś dobry meczyk naszej reprezentacji i w fajnym towarzystwie chętnie zawsze obejrzę. Osobiście byłem na niewielu meczach a ostatnio to kilka lat temu na meczu drużyny z mojego miasta Mieszko Gniezno.
Tak więc piłka nie jest moją mocną stroną ponieważ zdecydowanie wolę żużel (może to dla tego, że do stadionu mam "rzut beretem" a i lokalna drużyna odnosi sukcesy w tej dyscyplinie).

Ps. Piszcie jaka jest wasza ulubiona drużyna, piłkarz itp.
Moja ulubiona drużyna, której strasznie kibicuje to Górnik Zabrze, z zagranicy to lubię : AC Milan i Malaga. Smile
Ulubiony zawodnik to : Neymar, a mój w pewnym stopniu idol to Puyol. Wink
Mario Goetze w Bayernie Monachium!
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Jakie macie zdanie o tym transferze?

Moje zdanie, to wolałbym, że jakby miał już gdzieś przechodzić to do ligi Angielskiej ( tam mi on jakoś pasuje), ale i tak zobaczymy jak będzie grał w Bayernie, życzę mu wszystkiego najlepszego, niech się rozwija i staje się coraz lepszy! Smile

Piter

Michał,dobry meczyk naszej reprezentacji?? No to mnie zadziwiłeś,dawno to było,z Portugalią wieki temu 2:1 Big Grin

bartul

my mamy reprezentację?? ja o czymś nie wiem??Tongue
Reprezentację mamy i to z potencjałem ale niestety wychodzi jak wychodzi czyli gra około 3 na 11 zawodników.

Ps. Wiadomo, że na sukcesy takie jak w latach 70 i 80 nie mamy na razie co liczyć Tongue
Aby nie było też tak pesymistycznie macie filmik z meczu Polska - Anglia z 1974 (wynik 2:0)

No i mamy pierwszego Finaliste Borussie Dormund! Smile

Przekonamy się kto dzisiaj będzie drugim finalistą, czy Barca odrobi straty? Będzie ciężko, ale na pewno będą walczyć.!
Kiedyś Polska grała jak trzeba teraz większość zawodników reprezentacji Polski biega jak mały dzieciak po parkuImageTongueImage.
matigts Polska piłka to jest osobny i dość kręty temat. Co do zawodników to moim zdaniem powinni im mniej płacić a przy tym więcej wymagać.

pitreekk Zapowiada się ciekawy mecz finałowy (Bayernu z Borussią) Tongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie