Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Wersja do druku +- eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST (http://etrucks.pl) +-- Dział: Wszystko i nic (/forum-86.html) +--- Dział: Rozmowy na każdy temat (/forum-89.html) +---- Dział: Różne (/forum-256.html) +---- Wątek: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? (/thread-17732.html) |
RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Dojeżdżamy321gl - 05/03/2014 11:52 PM Usa Chicago, Illinois. Skąd pochodzi jeden z ulubionych wrestlerów CM Punk. Samo miasto też urokliwie wygląda. RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Michal_Z_gno - 06/03/2014 01:22 AM Ja powiem tak nie ważne gdzie się mieszka a z kim. Jeżeli chodzi o takie miejsce bardziej geograficzne to z zagranicy ja bym wybrał coś w Austrii, Bawarii, Szwajcarii lub Norwegii. Z Polski to okolice Lublina (byłem parę razy w tych okolicach i ludzie wydają się być przyjaźni ) Ps. Nigdy bym nie wybrał USA ponieważ jakoś nie pasuję mi amerykański styl życia. RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Freshu - 06/03/2014 09:53 AM (05/03/2014 11:30 PM)CzesieK_BS napisał(a): Przepych. Najlepiej w jakimś małym domku z piecem i kominkiem Każdy lubi co innego Ja chciałbym mieć mały dom stylizowany na włoski z ładnym widokiem, dużym ogrodem i basenem, a środku urządzony dość nowoczesnym sprzętem Ale tak jak Michał napisał. Nie ważne gdzie się mieszka a z kim RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - dominik_SKIPPER - 01/06/2014 09:41 PM USA(NEW YORK) lub FINLANDIA(HELSINKI) dużo kasy mają $$ Albo Hiszpania (Barcelona) RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Rene-GAD - 02/06/2014 10:45 AM W Polsce - najchętniej gdzieś bliżej gór (chętnie Beskidy). W EU - Skandynawia lub Niemcy lub Chorwacja. Świat - Australia. A tak na serio to "tam dom mój gdzie serce moje". PS. Jestem przyzwyczajony do częstych przeprowadzek więc ... jeżeli trafiłaby się taka okazja to "zwijam manele i w drogę" RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - volvo213 - 02/06/2014 01:42 PM Mi to pasuje Hiszpania, a szczególnie kurort Llored de mar. Piękne klimaty i miejsca Może w USA też fajnie by sie żyło xD RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Filipez - 02/06/2014 02:03 PM Ja na granicy PL - D Koło Kołbaskowa RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Osesek - 02/06/2014 03:01 PM Chcesz się zamienić ? RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - Darson - 02/06/2014 04:46 PM Wszędzie oprócz USA ROSJI I POLSKI.Usa to nie ten sam kraj co kiedyś praca marna i zarobki lipa. RE: Gdybyś mógł wybrać to gdzie byś mieszkał ? - VresT - 02/06/2014 05:35 PM (02/06/2014 04:46 PM)Darson napisał(a): Wszędzie oprócz USA ROSJI I POLSKI.Usa to nie ten sam kraj co kiedyś praca marna i zarobki lipa. W USA marne zarobki ?? trochę przesadziłeś ja z jednego powodu bym nie chciał mieszkać w Stanach,tam każdy może mieć broń bez żadnej licencji itp nigdy nie wiadomo koło kogo przechodzisz to może być po sam pas uzbrojony człowiek |