Sąsiad uczy się map edytora :) - Wersja do druku +- eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST (http://etrucks.pl) +-- Dział: Wasza Twórczość (/forum-167.html) +--- Dział: Map Editor SCS (/forum-273.html) +---- Dział: Wasze Prace (/forum-274.html) +---- Wątek: Sąsiad uczy się map edytora :) (/thread-27139.html) |
RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - .:KoxTrucker:. - 06/08/2015 10:17 AM Ciekawa baza, i dobrze przemyślana. RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - sasiad89993 - 30/10/2015 10:28 PM Żeby nie było, że sąsiad nic nie robi i się opiernicza, zrobiłem dosyć spory kawałek drogi z bazą obok Wrocławia (zrobiony na zamówienie, więc wydać nie wydam) więcej fot może dam później, ponieważ nie chce mi się tego teraz odpalać spowrotem. p.s wie ktoś jak to zrobić, aby taka baza zrobiona z modeli (nie prefabów) była widoczna na mapie? RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - .:KoxTrucker:. - 31/10/2015 08:42 AM Napisz do Radka, czy mógłby Ci użyczyć prefabu rozładunku special_07_logs, na nowo go przypisz, i stwórz firmę na podstawie tego prefabu. RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - Michal_Z_gno - 31/10/2015 11:28 AM Generalnie nie ma się czego przyczepić ale też fotki są trochę mało dokładne. RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - sasiad89993 - 31/10/2015 11:32 AM Wiem, fotki nie urywają tyłu, zrobię dzisiaj może jakiś filmik (są słabe, ponieważ były tylko dla zleceniodawcy, nie myślałem wtedy, żeby je komukolwiek dawać ) RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - DIESIRAE - 31/10/2015 11:43 AM Cytat:p.s wie ktoś jak to zrobić, aby taka baza zrobiona z modeli (nie prefabów) była widoczna na mapie? Jeżeli korzystasz z tego co dodaje DLC Skandynawia to są tam specyficzne prefaby na których nic lub prawie nic nie ma (np. prefab chyba marina się nazywa - mały prefab) Możesz użyć takiego właśnie prefabu na którym nic lub prawie nic nie ma i zabudować go własnymi modelami wg własnego widzimisię Jeżeli taki prefab będzie miał w opcjach zaznaczonego ptaszka przy "show on map" (czy jakoś tak jest ta opcja) to wtedy będzie widoczny na mapie. O ile nie posiadasz DLC Skandynawia to CZy takie prefaby dawała podstawka lub DLC East nie pamiętam, ale chyba coś tam też dałoby się wykombinować stosując m/w tą metodę. Tam o ile pamiętam były modele/prefaby nazywane chyba "plaza ground" które właśnie można było wykorzystać w taki sposób o który pytasz. RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - sasiad89993 - 31/10/2015 12:05 PM Tak mam oba dlc, dzięki za info o modelu RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - sasiad89993 - 03/11/2015 07:39 PM Prosz. Więcej fotek samej bazy , ma ona dwa miejsca do spania. RE: Sąsiad uczy się map edytora :) - Armk - 03/11/2015 08:37 PM Ładna, w polach. |