FXAA injector - Wersja do druku +- eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST (http://etrucks.pl) +-- Dział: Euro Truck Simulator 2 (/forum-288.html) +--- Dział: Download (/forum-119.html) +---- Dział: Modyfikacje do ETS 2 (/forum-124.html) +----- Dział: Mody Graficzne (/forum-414.html) +----- Wątek: FXAA injector (/thread-14514.html) |
FXAA injector - Erragon - 02/10/2013 02:39 PM Opis moda : Masz dość brzydkich krawędzi w ETS2 i kiepskiego anti aliasingu MLAA zaimplementowanego w grze, zjadającego resztki Twoich FPS? Masz dość cukierkowej, nierealistycznej i prześwietlonej grafiki? To jest nas dwóch (a może i więcej) - polecam Ci ściągnięcie tego injectora Smile Narzędzie tworzy nakładkę na grze, umożliwiającą dowolne ustawienie parametrów wyświetlania kolorów i jasności a dodatkowo dodaje... najlepszy Anti Aliasing dostępny do ETS2. Instrukcja: 1. Wejdź do gry i wyłącz MLAA, oraz WŁĄCZ HDR (dzięki temu narzędziu nie zje Ci FPS, bo jest po prostu lepiej zoptymalizowany). 2. Skopiuj zawartość paczki do katalogu z grą, do folderu bin/win86x 3. Uruchom grę w trybie DX9 (standardowo, lub przez uruchamianie awaryjne w menu start) i ciesz się nową grafiką (jednak żeby osiągnąć najlepszy efekt pobaw się ustawieniami kolorów pulpitu w panelu Twojej karty graficznej - u mnie najlepszy efekt na Iyama 24 cale 1920x1080 to: 0,82 gamma, 50% jasność, 47% kontrast + injector z paczki). Pobieranie Modyfikacji: Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść . Mi to dało tyle fps'ów ile miałem na średnich polecam. RE: FXAA injector - VresT - 02/10/2013 02:45 PM Nie jestem pewien ale CHYBA Michał dodał to już na forum ale już nie pamiętam RE: FXAA injector - pitreekk - 02/10/2013 06:58 PM Tak jest : Kod: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. Jednak nie jest wytłumaczone. RE: FXAA injector - Piter - 05/10/2013 09:42 AM Co dokładnie skopiować do folderu z grą,po rozpakowaniu mam folder injFX_Shaders i kilka luznych pliczków oprócz tego?? Jak skopiowałem wszystko to przy próbie uruchomienia gry w DX wywala mnie do pulpitu. RE: FXAA injector - pitreekk - 15/08/2014 01:28 PM Ja skopiowałem wszystko i chyba działa. Zauważyłem w menu od razu większą ostrość. |