eTrucks.pl • Najlepsze forum z modami do ETS1, ETS2, ATS, GTS, ST
Renault Range T - Wersja do druku

+- eTrucks.pl • Najlepsze forum z modami do ETS1, ETS2, ATS, GTS, ST (http://etrucks.pl)
+-- Dział: Euro Truck Simulator 2
(/forum-288.html)
+--- Dział: Download (/forum-119.html)
+---- Dział: Pojazdy do ETS 2 (/forum-120.html)
+----- Dział: Renault (/forum-141.html)
+----- Wątek: Renault Range T (/thread-46877.html)

Strony: 1 2


Renault Range T - Michal_Z_gno - 27/05/2018 09:22 AM

Jest to Renault Range T do ETS2





Cytat:– Standalone.
– purchased in the showroom of Renault.
– 2 cabins.
– Many variants of the chassis, including BDF.
– Your tuning.
– Its own interior.
– Their sounds.
– Support for DLC Cabin Accessories.
– There are two of their own autonomous trailers to the BDF chassis.

Credits:
Playtruckcool


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Playtruckcool
Wersja gry: 1.31.x



RE: Renault Range T - marcinG1987 - 13/06/2018 10:20 AM

Witam. Wszystko ładnie pięknie tylko mam jeden problem. Zakupiłem Renault Range T i jest problem z prawym lusterkiem, zamiast pokazywać co jest na prawym pasie, pokazuje tylko pobocze. Trochę to skomplikowane Smile Podaje link do zdjęcia. https://zapodaj.net/be5eba1a1d58e.jpg.html
Z góry dziękuję za pomoc...


RE: Renault Range T - Hardcor123 - 13/06/2018 10:41 AM

Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.


RE: Renault Range T - marcinG1987 - 13/06/2018 10:44 AM

(13/06/2018 10:41 AM)Hardcor123 napisał(a):  Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Tak próbowałem ustawiać na różne sposoby, znajomy ma ten sam problem


RE: Renault Range T - NightmareX - 13/06/2018 11:13 AM

(13/06/2018 10:44 AM)marcinG1987 napisał(a):  
(13/06/2018 10:41 AM)Hardcor123 napisał(a):  Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Tak próbowałem ustawiać na różne sposoby, znajomy ma ten sam problem

Taki sam problem jest w jednym z modów na VOLVO FH 4 w tandemie, jeżeli używasz moda na realistycznego FOV'a to spróbuj go usunąć, bo u mnie w tym modelu wszystko gra Smile


RE: Renault Range T - marcinG1987 - 13/06/2018 12:28 PM

(13/06/2018 11:13 AM)MIK0L napisał(a):  
(13/06/2018 10:44 AM)marcinG1987 napisał(a):  
(13/06/2018 10:41 AM)Hardcor123 napisał(a):  Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Tak próbowałem ustawiać na różne sposoby, znajomy ma ten sam problem

Taki sam problem jest w jednym z modów na VOLVO FH 4 w tandemie, jeżeli używasz moda na realistycznego FOV'a to spróbuj go usunąć, bo u mnie w tym modelu wszystko gra Smile

Nie posiadam tego moda co napisałeś, niestety dalej jest to samo... Próbowałem ustawiać lusterka przez f4 i tutaj również nic nie daje. ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?


RE: Renault Range T - Karpiu94 - 13/06/2018 04:17 PM

Dalej wydawajcie płatne mody, pozdro dla kumatych


RE: Renault Range T - Ealfdus - 30/06/2018 04:32 PM

fajnie się tym śmiga kilka fotek jak to u mnie wygląda Big Grin

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.



RE: Renault Range T - KomCior - 04/07/2018 10:39 AM

Jak by miał 2 łózka to by wnętrze lepiej wyglądało


RE: Renault Range T - 0wen - 04/07/2018 04:01 PM

Nadal tak mocno obciąża komputer? Wcześniej nie dało się z tym grać. Komp ma swoje lata, do tego mam pm i rusmap więc ma ciężko.