eTrucks.pl • Od 13 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST
poland rebuilding 1.34 - Wersja do druku

+- eTrucks.pl • Od 13 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST (http://etrucks.pl)
+-- Dział: Euro Truck Simulator 2
(/forum-288.html)
+--- Dział: Poland Rebuilding (/forum-581.html)
+--- Wątek: poland rebuilding 1.34 (/thread-49341.html)

Strony: 1 2 3


poland rebuilding 1.34 - tomeczek0202 - 20/02/2019 05:17 PM

słychać coś o PR na wersje 1.34 ?


RE: poland rebuilding 1.34 - Dawid2849 - 20/02/2019 05:29 PM

Wszystko działa na 1.34. Musisz tylko zmodyfikować plik manifest.sii


RE: poland rebuilding 1.34 - tomeczek0202 - 20/02/2019 05:45 PM

A możesz powiedzieć jak ?


RE: poland rebuilding 1.34 - tomeczek0202 - 20/02/2019 06:28 PM

Już ogarnąłem ?


RE: poland rebuilding 1.34 - krejza0114@gmail.com - 21/02/2019 06:56 AM

Czesc a gdzie znajde ten plik manifest.sii ?? i co mam w nim zrobi?


RE: poland rebuilding 1.34 - LKW - 21/02/2019 07:31 AM

(21/02/2019 06:56 AM)krejza0114@gmail.com napisał(a):  Czesc a gdzie znajde ten plik manifest.sii ?? i co mam w nim zrobi?

W każdym z tych plików Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Musisz (notatnikiem lub notepadem) zmienić w pliku manifest.sii
w tej linijce Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. z 1.33 na 1.34 i zapisać.


RE: poland rebuilding 1.34 - Tomek1383 - 22/02/2019 03:35 PM

Witam jak otwieram plik z1_PL_Rebuilding_2.3.1_def w notatniku to mam tak jakby zakodowany jakieś dziwne znaczki litery itd.?


RE: poland rebuilding 1.34 - kazan1234 - 22/02/2019 03:50 PM

(22/02/2019 03:35 PM)Tomek1383 napisał(a):  Witam jak otwieram plik z1_PL_Rebuilding_2.3.1_def w notatniku to mam tak jakby zakodowany jakieś dziwne znaczki litery itd.?

Czytasz te komentarze czy nie? Masz otworzyć każdy plik scs/7zip/rar winrarem i tam włączyć plik manifest, zmienić z 1.33 na 1.34 i zapisać


RE: poland rebuilding 1.34 - Tomek1383 - 22/02/2019 04:09 PM

ok już zrozumiałem:-) dziękuje


RE: poland rebuilding 1.34 - oem_plus - 23/02/2019 07:44 PM

Co jezeli fizycznie zmieniam na 1.34 , zapisuje , niby jest wszystko ok ale po ponownym wejsciu jednak jest 1.33 , jakieś wskazówki ?

Nawet pyta czy zmodyfikowany plik zapisać w archiwum ale mimo wszystko nic się nie zmienia , ciagle jest 1.33



EDIT.: WinRar sobie nie poradził ale po zmianie w 7ZIP już wszystko hula jak należy - tak w razie gdyby koś miał podobne problemy