Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Blender] Instalacja pluginu do obsługi modeli z ETS2
Autor Wiadomość
Szczuru Offline
Kierowca prawie zawodowy.
**
Użytkownik

Skąd: Poland [KRA]
Liczba postów: 139
Dołączył: 09/11/2014
Reputacja: 7
Podziękował: 191
Podziękowano mu 161 raz(y)
Post: #11
RE: [Blender] Instalacja pluginu do obsługi modeli z ETS2
Ale co? Ale jak? Dokładniej kolego bo ja też mogę napisać że mi nie działa tylko nikt (oprócz mnie) nie wie co!

Image
10/08/2016 09:12 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KubaNaSzlaku Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 26/11/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 7
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #12
RE: [Blender] Instalacja pluginu do obsługi modeli z ETS2
Ma ktoś może link do plugin do obsługi modeli .png?
01/01/2018 03:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DawidK Offline
Karbowniak | Meble
**
Użytkownik

Skąd: Lębork
Liczba postów: 806
Dołączył: 24/06/2015
Reputacja: 26
Podziękował: 702
Podziękowano mu 1024 raz(y)
Post: #13
RE: [Blender] Instalacja pluginu do obsługi modeli z ETS2
Wytłumaczy ktoś jak zrobić to w nowej wersji blendera? Próbuje coś sam, ale średnio to idzieSad

27/09/2019 04:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,098
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 62
Podziękował: 2025
Podziękowano mu 991 raz(y)
Post: #14
RE: [Blender] Instalacja pluginu do obsługi modeli z ETS2
(27/09/2019 04:48 PM)DawidK napisał(a):  Wytłumaczy ktoś jak zrobić to w nowej wersji blendera? Próbuje coś sam, ale średnio to idzieSad

ale o którą wersje ci chodzi

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/09/2019 08:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marian Kot Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 114
Dołączył: 28/07/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 69
Podziękowano mu 189 raz(y)
Post: #15
RE: [Blender] Instalacja pluginu do obsługi modeli z ETS2
Narzędzia SCS Blender działają w wersji Blendera: 2.79 w najnowszym nie działa jak na razie

28/09/2019 08:58 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Zmodeler2] Tworzenie modeli do ME z ETS2 Michal_Z_gno 4 5,818 14/06/2018 06:44 AM
Ostatni post: SolarisGCH
  SCS BlenderTools - Instalacja wtyczki Michal_Z_gno 0 2,253 18/07/2015 07:36 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  [Blender] Podstawowa edycja modeli animacji w ETS2 Michal_Z_gno 1 3,167 02/07/2015 05:30 AM
Ostatni post: kuba10105

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości