Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak kursora na oknach me
Autor Wiadomość
Sebastian_Z_Z-cie Offline
El presidente
**
Użytkownik

Skąd: Zawiercie
Liczba postów: 54
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 3
Podziękował: 137
Podziękowano mu 67 raz(y)
Post: #1
Brak kursora na oknach me
Witam, postanowiłem odpalić me i wszystko ładnie pięknie lecz gdy np. odpaliłem dodatkowe okno od me (Model item properties) to kursor został na oknie od me lecz na oknie podświetlają się przyciski. Chodzi mi oto że kursor powinien tam być żeby łatwiej mi było trafić w okienko dodam że gdy wcześniej się bawiłem to wszystko było ok ale było to może na wersji 1.8 - nie pamiętam dokładnie. Dodaje screen i liczę na waszą pomoc.

ss: http://zapodaj.net/63f9c94646ebd.png.html
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/07/2014 03:25 PM przez Sebastian_Z_Z-cie.)
15/07/2014 03:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Sebastian_Z_Z-cie Offline
El presidente
**
Użytkownik

Skąd: Zawiercie
Liczba postów: 54
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 3
Podziękował: 137
Podziękowano mu 67 raz(y)
Post: #2
RE: Brak kursora na oknach me
Nadal aktualne.
18/07/2014 06:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bisson1976 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Pruszków
Liczba postów: 307
Dołączył: 25/11/2013
Reputacja: 11
Podziękował: 275
Podziękowano mu 542 raz(y)
Post: #3
RE: Brak kursora na oknach me
Ja też tak mam ,ale nie wiem dlaczego.
Po dłuższym siedzeniu w Me nie ma to znaczenia. Ja wszystko szukam alfabetycznie tak karma he,he

Image
link do MapaPM - wersja beta
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
18/07/2014 06:59 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Sebastian_Z_Z-cie
Sebastian_Z_Z-cie Offline
El presidente
**
Użytkownik

Skąd: Zawiercie
Liczba postów: 54
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 3
Podziękował: 137
Podziękowano mu 67 raz(y)
Post: #4
RE: Brak kursora na oknach me
@up idzie pracować ale ciężko.
18/07/2014 08:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości