Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ETS2] EU Map v 1.5
Autor Wiadomość
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 13,704
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 563
Podziękował: 27336
Podziękowano mu 12325 raz(y)
Post: #1
[ETS2] EU Map v 1.5
Jest to mapka do Euro Truck Simulator 2





Cytat:- Re-design normal road from Nürnberg to Erfurt
- Re-design normal road from Erfurt to Magdeburg
- Re-design normal road from Erfurt to Leipzig
- Re-design normal road from Strasbourg to direction German border Mannheim
- Re-design normal road from Strasbourg to direction German border Stutgart
- Normal roads from border to highway (direction to Stutgart)
- Normal roads from direction Stutgart to France border
- New cities from Update – Graz, Klagenfurt in South Austria
- New city from Update – Venezia in Italy
- New look on all roads in South Austria (from new Update)
- Klagenfurt:
- New company IKEA
- New company Maxilla
- New part of highway A6 (Austria) from cross A4 to A9
- Graz:
- New company McDonalds
- New company IKEA
- New design on some Gas stations on north UK
- Fixed speed in cross south from Lodz

Compatible with 1.11.x. and 1.11.xs and higher


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: MsHeavyAlex
Wersja gry: 1.11.x

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
01/08/2014 01:51 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kuba_ Offline
Konduktor MPK S.A.
***
ViP

Skąd: [PL] Kraków
Liczba postów: 452
Dołączył: 26/10/2013
Reputacja: 22
Podziękował: 72
Podziękowano mu 400 raz(y)
Post: #2
RE: [ETS2] EU Map v 1.5
Testowałem mapkę. I działa ona na 1.10.x

Mój sprzęt: Panasonic DMC-FZ300
01/08/2014 01:53 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dmocek11
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #3
RE: [ETS2] EU Map v 1.5
Zna ktoś hasło do plików? Ponieważ chciałem sobie dom postawić.
09/08/2014 03:36 PM
Odpowiedz cytując ten post
LukaszTrakeR Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Pszów Śląsk
Liczba postów: 232
Dołączył: 14/07/2013
Reputacja: 15
Podziękował: 469
Podziękowano mu 558 raz(y)
Post: #4
RE: [ETS2] EU Map v 1.5
ktoś wie czy mapa jest kompatybilna z rusmap ?

09/08/2014 06:33 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Filipez
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #5
RE: [ETS2] EU Map v 1.5
A czy zadziała z Promods i PR ?
20/08/2014 12:07 PM
Odpowiedz cytując ten post
DJGordix Offline
Taki tam ja :D
**
Użytkownik

Skąd: Grodzisk Mazowiecki
Liczba postów: 33
Dołączył: 16/05/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 55
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #6
RE: [ETS2] EU Map v 1.5
Wie ktoś czy ona działa na patchu 1.12.1 Tongue
20/08/2014 12:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:Seba11:. Offline
Trucker :D
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 1,754
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 266
Podziękowano mu 2398 raz(y)
Post: #7
RE: [ETS2] EU Map v 1.5
Bodajże działa, ale sprawdź

Image
20/08/2014 12:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości