Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem Zmodeler !
Autor Wiadomość
kacperoxd Offline
Renault Magnum <3
**
Użytkownik

Skąd: [DZL]
Liczba postów: 116
Dołączył: 12/06/2014
Reputacja: 3
Podziękował: 134
Podziękowano mu 91 raz(y)
Post: #1
Problem Zmodeler !
Witam, mam pewien problem widoczny na poniższych zdjęciach. W Volvie usunąłem tylko Łapacz, a w scanii koronki. Problem występuje od ostatniego formatu (tydzień temu) mam nadzieję, że pomożecie mi rozwiązać problem, ponieważ chcę dalej uczyć się zmodelera. Dodam, że ten problem występuje w każdym modelu.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr

Log z gry po usunięciu koronek ze scanii :

00:01:22.719 : <WARNING> [resource_task] Default temporary buffer is insufficient while reading '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/truck.pmg' with size 28157896
00:01:24.524 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/truck.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:24.620 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/wipers.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:24.620 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/upgrade/doorstep/scania_rcab_2009/doorstep_01.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:24.685 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/upgrade/doorhandle/scania_rcab_2009/doorhandle_01.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:24.687 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/upgrade/mirror/scania_rcab_2009/mirror_02.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:24.740 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/upgrade/mirror/scania_rcab_2009/side_mirror_01.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:24.758 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/upgrade/mirror/scania_rcab_2009/mirror_01.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:25.131 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/scania_rcab_2009/chrom2.dif.spec.add.mat" in the read_only mode
00:01:25.131 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/chrom2.dif.spec.add.mat'
00:01:25.132 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/scania_rcab_2009/chrom.dif.spec.add.mat" in the read_only mode
00:01:25.132 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/chrom.dif.spec.add.mat'
00:01:25.146 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/scania_rcab_2009/oklejenie.dif.spec.add.mat" in the read_only mode
00:01:25.146 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/oklejenie.dif.spec.add.mat'
00:01:25.160 : <ERROR> [fs] Failed to open file "/vehicle/truck/scania_rcab_2009/color.dif.spec.add.mat" in the read_only mode
00:01:25.162 : <ERROR> [resource_task] Can not open '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/color.dif.spec.add.mat'
00:01:31.663 : <ERROR> [model] Unknown variant name 'normal' on model '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/interior/model.pmd'
00:01:31.663 : <ERROR> Falling back to first variant and look for interior model. Expect problems.
00:01:31.734 : <WARNING> Model in old format detected '/vehicle/truck/scania_rcab_2009/interior/model.pmg', please upgrade format to improve load performance!
00:01:40.438 : screenshot
00:01:41.067 : Screenshot written: '/screenshot/ets2_00050.png'.
00:02:00.276 : quit
00:02:00.281 : Creating save-game file (/home/profiles/4A75616E204D617274696E/save/autosave/game.sii) ...
00:02:00.594 : Game has been auto-saved.
00:02:02.158 : [dx9] NVAPI unloaded
00:02:02.197 : [net] LOG INFO: Stopped
00:02:02.303 : [sys] process shutdown


Z góry dzięki !

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/10/2014 01:46 PM przez kacperoxd.)
20/10/2014 01:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bajos Offline
Stary wyjadacz
****
Trucker

Skąd: Wałbrzych
Liczba postów: 980
Dołączył: 29/06/2014
Reputacja: 33
Podziękował: 573
Podziękowano mu 1275 raz(y)
Post: #2
RE: Problem Zmodeler !
Dopisz pliki MAT które brakują. W logu piszę jakich nie masz.

Image

"Trzeba umieć żyć żeby umrzeć trzeba umieć umrzeć by żyć"
20/10/2014 01:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmodeler 3 problem z importem Piotrek2002 5 142 18/08/2018 01:58 PM
Ostatni post: Hardcor123
  Zmodeler problem Borsuk 2 191 27/06/2018 03:35 PM
Ostatni post: Borsuk
  ZModeler 3.1.5 problem. NightmareX 6 564 24/01/2018 11:04 AM
Ostatni post: NightmareX
  [Zmodeler 3]Problem z merge Wster 0 408 03/11/2016 05:49 PM
Ostatni post: Wster
Bug zmodeler 2 problem! FKS Stal Mielec 0 656 21/12/2015 02:59 PM
Ostatni post: FKS Stal Mielec
  POWAŻNY PROBLEM !! Zmodeler 2.2.6 dominik_SKIPPER 8 2,228 21/07/2015 07:46 PM
Ostatni post: dominik_SKIPPER
  Problem z importowaniem w Zmodeler 2 Hoperon3490 0 722 15/05/2015 11:07 AM
Ostatni post: Hoperon3490
  Problem z gps po zmodeler Piotrek2002 5 1,827 24/09/2014 04:05 PM
Ostatni post: Rafik12
  Problem z kolerem w zmodeler 2.2.6 dominik_SKIPPER 12 2,977 11/06/2014 11:42 AM
Ostatni post: dominik_SKIPPER
  Problem z zapisywaniem w zmodeler !! dominik_SKIPPER 2 1,018 09/05/2014 10:31 AM
Ostatni post: Osesek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości