Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmodek problem :(
Autor Wiadomość
Skipper Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 174
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 44
Podziękowano mu 54 raz(y)
Post: #1
Zmodek problem :(
Problem polegam na tym Sad Image
Pomoże ktoś?
15/11/2014 01:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
CzesieK_BS
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #2
RE: Zmodek problem :(
W folderze "zmodeler2" masz plik vcreditsx86. Zainstaluj go.
15/11/2014 01:12 PM
Skipper Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 174
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 44
Podziękowano mu 54 raz(y)
Post: #3
RE: Zmodek problem :(
Dobra lock Big Grin
15/11/2014 01:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Blenda Maty (zmodek - ets2) Matekones 2 423 17/09/2019 11:47 AM
Ostatni post: PLAYER
  Zmodek 2 Mapping: Dziwna Tekstura The Domin162 0 608 19/01/2015 03:25 PM
Ostatni post: The Domin162
  Zmodek .:Seba11:. 7 2,244 27/07/2014 12:12 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  [POMOC] Zmodek Osesek 1 711 06/05/2014 03:37 PM
Ostatni post: nirwana9

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości