Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blender problem :(
Autor Wiadomość
Skipper Offline
Mistrz
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 190
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 48
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #1
Blender problem :(
Siemka.To znów ja Big Grin Tym razem mam problem z blenderem :E Mianowicie przy importowaniu Sad
Image
Pomoże ktoś?

GPU: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060
CPU: AMD Ryzen 5 2600X, 3.6GHz
Motherboard: Gigabyte B450 AORUS ELITE
Ram: G.Skill Aegis, DDR4, 16 GB, 3000MHz
PSU: be quiet! Pure Power 11
Computer Case: Obudowa SilentiumPC Gladius GD6 TG ARGB
CPU cooler: Be quiet! Dark Rock 4
Operating System: Microsoft Windows 10 Home PL 64b
Disc 1: Dysk SSD Samsung 250 GB M.2
Disc 2: Toshiba HDWD110 1TB
Monitor: iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 (1920 x 1080 (FullHD))
Keyboard: Natec Fury HellFire 2
Mouse: A4Tech Bloody V8m
Controller: Logitech G920 + Logitech Driving Force Shifter


22/11/2014 01:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
FarmerGamer Offline
Farmerrro :D
***
ViP

Skąd: Łódź
Liczba postów: 108
Dołączył: 08/11/2013
Reputacja: 14
Podziękował: 90
Podziękowano mu 116 raz(y)
Post: #2
RE: Blender problem :(
Moim zdaniem źle zainstalowałeś plugin do blendera na modele SCS, ale to tylko ja tak sądzę niech wypowiedzą się experci Big Grin

Image

Szerokości!
22/11/2014 01:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Skipper Offline
Mistrz
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 190
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 48
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #3
RE: Blender problem :(
Mhm.Może Michał będzie coś wiedział ? :E

GPU: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060
CPU: AMD Ryzen 5 2600X, 3.6GHz
Motherboard: Gigabyte B450 AORUS ELITE
Ram: G.Skill Aegis, DDR4, 16 GB, 3000MHz
PSU: be quiet! Pure Power 11
Computer Case: Obudowa SilentiumPC Gladius GD6 TG ARGB
CPU cooler: Be quiet! Dark Rock 4
Operating System: Microsoft Windows 10 Home PL 64b
Disc 1: Dysk SSD Samsung 250 GB M.2
Disc 2: Toshiba HDWD110 1TB
Monitor: iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 (1920 x 1080 (FullHD))
Keyboard: Natec Fury HellFire 2
Mouse: A4Tech Bloody V8m
Controller: Logitech G920 + Logitech Driving Force Shifter


22/11/2014 01:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kierman007
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #4
RE: Blender problem :(
Zreinstaluj Blender czyli Odinstaluj i ponownie zainstaluj i odnowa tak samo plug-in i powinno działać...
22/11/2014 01:41 PM
Odpowiedz cytując ten post
Skipper Offline
Mistrz
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 190
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 48
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #5
RE: Blender problem :(
Teraz takie cóś :E
Image

GPU: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060
CPU: AMD Ryzen 5 2600X, 3.6GHz
Motherboard: Gigabyte B450 AORUS ELITE
Ram: G.Skill Aegis, DDR4, 16 GB, 3000MHz
PSU: be quiet! Pure Power 11
Computer Case: Obudowa SilentiumPC Gladius GD6 TG ARGB
CPU cooler: Be quiet! Dark Rock 4
Operating System: Microsoft Windows 10 Home PL 64b
Disc 1: Dysk SSD Samsung 250 GB M.2
Disc 2: Toshiba HDWD110 1TB
Monitor: iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 (1920 x 1080 (FullHD))
Keyboard: Natec Fury HellFire 2
Mouse: A4Tech Bloody V8m
Controller: Logitech G920 + Logitech Driving Force Shifter


22/11/2014 01:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wąski Offline
Mafia Gabaryciorzy :E
****
Trucker

Skąd: WLS
Liczba postów: 539
Dołączył: 13/07/2012
Reputacja: 52
Podziękował: 1078
Podziękowano mu 986 raz(y)
Post: #6
RE: Blender problem :(
Jak importujesz model to musisz dać ścieżkę do base.scs z ETS2. :E

22/11/2014 01:57 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Skipper Offline
Mistrz
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 190
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 48
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #7
RE: Blender problem :(
czyli do głównego z grom tag? :E

GPU: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060
CPU: AMD Ryzen 5 2600X, 3.6GHz
Motherboard: Gigabyte B450 AORUS ELITE
Ram: G.Skill Aegis, DDR4, 16 GB, 3000MHz
PSU: be quiet! Pure Power 11
Computer Case: Obudowa SilentiumPC Gladius GD6 TG ARGB
CPU cooler: Be quiet! Dark Rock 4
Operating System: Microsoft Windows 10 Home PL 64b
Disc 1: Dysk SSD Samsung 250 GB M.2
Disc 2: Toshiba HDWD110 1TB
Monitor: iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 (1920 x 1080 (FullHD))
Keyboard: Natec Fury HellFire 2
Mouse: A4Tech Bloody V8m
Controller: Logitech G920 + Logitech Driving Force Shifter


22/11/2014 02:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wąski Offline
Mafia Gabaryciorzy :E
****
Trucker

Skąd: WLS
Liczba postów: 539
Dołączył: 13/07/2012
Reputacja: 52
Podziękował: 1078
Podziękowano mu 986 raz(y)
Post: #8
RE: Blender problem :(
Tak, w głównym folderze z grą masz base.scs. Smile

22/11/2014 02:04 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Skipper Offline
Mistrz
***
ViP

Skąd: Słubice (Woj.Lubuskie)
Liczba postów: 190
Dołączył: 14/07/2014
Reputacja: 32
Podziękował: 48
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #9
RE: Blender problem :(
I nie dawać ścieżek do wypakowanego modu?tylko do głównego od scs'u niewypakowanego ? :E

GPU: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060
CPU: AMD Ryzen 5 2600X, 3.6GHz
Motherboard: Gigabyte B450 AORUS ELITE
Ram: G.Skill Aegis, DDR4, 16 GB, 3000MHz
PSU: be quiet! Pure Power 11
Computer Case: Obudowa SilentiumPC Gladius GD6 TG ARGB
CPU cooler: Be quiet! Dark Rock 4
Operating System: Microsoft Windows 10 Home PL 64b
Disc 1: Dysk SSD Samsung 250 GB M.2
Disc 2: Toshiba HDWD110 1TB
Monitor: iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU-B1 (1920 x 1080 (FullHD))
Keyboard: Natec Fury HellFire 2
Mouse: A4Tech Bloody V8m
Controller: Logitech G920 + Logitech Driving Force Shifter


22/11/2014 02:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wąski Offline
Mafia Gabaryciorzy :E
****
Trucker

Skąd: WLS
Liczba postów: 539
Dołączył: 13/07/2012
Reputacja: 52
Podziękował: 1078
Podziękowano mu 986 raz(y)
Post: #10
RE: Blender problem :(
Musisz dać scieżkę do base wraz z nim. czyli np d/program files/euro truck simulator 2/base.scs :E

22/11/2014 02:06 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Blender dashboard problem Mirusox 2 1,045 06/10/2019 02:39 PM
Ostatni post: Mirusox
  Blender, semaphore_profile problem Mirusox 1 981 11/07/2018 03:23 PM
Ostatni post: Mirusox
  Blender problem z teksurą AO Michal_Z_gno 1 1,399 05/02/2016 08:28 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  [BLENDER] PROBLEM WITH IMPORT PMD FILES DAF_BG_FEN 0 1,541 16/08/2015 05:41 PM
Ostatni post: DAF_BG_FEN
  [Blender] Problem ze światłami po exporcie MB MP4 [ETS2] KpA3 4 3,546 15/08/2015 04:13 PM
Ostatni post: KpA3

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa