Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
Autor Wiadomość
Saczi
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #1
Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
Witam chciałbym zapytać się Was jak wyłączyć samochody w ETS2 wiem ,że się da ale w jaki sposób?[/size][/font]
30/11/2014 01:50 PM
Odpowiedz cytując ten post
abuk Offline
České dráhy a.s.
***
ViP

Skąd: Praga [ČR]
Liczba postów: 475
Dołączył: 26/10/2013
Reputacja: 22
Podziękował: 118
Podziękowano mu 479 raz(y)
Post: #2
RE: Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
Chyba się nie da. Tylko można wyłączyć policję i mandaty z czego kojarzę.

Guess who's back? Konto na eTrucks.pl od 9 lat!

All photos from the thread "Aparat w moim ręku" are on my Facebook page - Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
30/11/2014 02:06 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SztywnyFred
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #3
RE: Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
Da ale musisz ingerowac w definicje gry. Tylko nie wiem czy to powoduje zmniejszenie ruchu, czy calkowite wylaczenie
30/11/2014 02:51 PM
Odpowiedz cytując ten post
krysio992
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #4
RE: Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
masz tutaj link do modu
http://etrucks.pl/thread-23851.html
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07/12/2014 06:37 PM przez Michal_Z_gno.)
07/12/2014 11:54 AM
Odpowiedz cytując ten post
TADEO Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 73
Dołączył: 11/12/2014
Reputacja: 7
Podziękował: 188
Podziękowano mu 183 raz(y)
Post: #5
RE: Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
dokumenty/euro truck simulator 2/config

Odszukać w config.cfg uset g_traffic zmienic z 1 na o

ps. dziesiąta linijka po roździelczości

linijka z roździelczością to uset g_mode rozmiar ekranu


TU MASZ SCREEN:
https://drive.google.com/file/d/0B0NlQtx...sp=sharing
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/12/2014 07:01 PM przez TADEO.)
18/12/2014 06:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jorcz Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 09/01/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
dokumenty/ eurotrucks 2 config.cfg

dopisz jak nie masz w folderze : uset g_traffic "0"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23/04/2018 08:10 PM przez jorcz.)
23/04/2018 08:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szczuru Offline
Kierowca prawie zawodowy.
**
Użytkownik

Skąd: Poland [KRA]
Liczba postów: 135
Dołączył: 09/11/2014
Reputacja: 7
Podziękował: 191
Podziękowano mu 161 raz(y)
Post: #7
RE: Jak wyłączyć ruch/samochody w grze Euro Truck Simulator 2
Image

Image
23/04/2018 09:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Euro Truck simulator 2 przestał działać krejs 1 1,021 28/12/2016 06:41 PM
Ostatni post: Aneon1040

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa