Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Autor Wiadomość
MAD MAX Offline
F U R Y - R O A D
****
Trucker

Skąd: Łódź
Liczba postów: 4,811
Dołączył: 23/12/2014
Reputacja: 192
Podziękował: 2256
Podziękowano mu 2811 raz(y)
Post: #11
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Bez scandinavi ci nie będzie działać.

Wykrzyknik Wykrzyknik
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/12/2015 10:17 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: wojtasek90
Wawrzyn5252 Offline
Ride or Die
****
Trucker

Skąd: Międzyrzecz [FMI]
Liczba postów: 2,165
Dołączył: 13/07/2015
Reputacja: 53
Podziękował: 955
Podziękowano mu 1465 raz(y)
Post: #12
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Bez Goeing East i Scandinavia Promods 2.0 nie pójdzie.

Pm 2.0 nie dziala bez Goeing East i Scandinavii. Musisz zakupic te DLC

27/12/2015 10:17 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: wojtasek90
wojtasek90 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 20/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #13
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
ok a wysstarczy going east czy oba musza byc?
27/12/2015 10:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wawrzyn5252 Offline
Ride or Die
****
Trucker

Skąd: Międzyrzecz [FMI]
Liczba postów: 2,165
Dołączył: 13/07/2015
Reputacja: 53
Podziękował: 955
Podziękowano mu 1465 raz(y)
Post: #14
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Oba muszą być.

27/12/2015 10:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: wojtasek90
maciasldz Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #15
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Przerywa ładowanie mniej wiecej w połowie.
Wersja 1.30.2.2s 64 bit Sa wszystkie DLC. Pliki sciagniete widoczne w modach jednak jest plik maps3. Mody ustawiane w roznych kolejnościach. Inne mody anulowane ale nie działa. pls help
03/02/2018 02:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Darson Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: UK
Liczba postów: 1,667
Dołączył: 18/06/2011
Reputacja: 180
Podziękował: 296
Podziękowano mu 1248 raz(y)
Post: #16
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Wygenerowany plik def posiadasz,jeżeli tak to wszystkie mody off ustaw odpowiednio w kolejności pliki mapy.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
ZAKAZ KOPIOWANIA SKINÓW MODÓW MOJEGO AUTORSTWA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY.
CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz Technologia Sandy Bridge 32nm
RAM 16.0GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz
Grafika G246HL (1920x1080@60Hz) 4095MBNVIDIA GeForce GTX 970 (MSI)
Płyta Główna Foxconn H67M-S/H67M-V/H67 (CPU 1).
03/02/2018 02:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: maciasldz
maciasldz Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #17
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
Mam:
1 Promods def
2. Media
3 Maps
4. Models1
5. Models2
6. Models3
7. Assets
Przestawiałem też w innej kolejności tak jak było poniżej postu z samouczkiem. W jednym i drugim przypadku ładowanie po zatwierdzeniu modów zawiesza sie.Sad
03/02/2018 02:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maciasldz Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #18
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
(03/02/2018 02:53 PM)maciasldz napisał(a):  Mam:
1 Promods def
2. Media
3 Maps
4. Models1
5. Models2
6. Models3
7. Assets
Przestawiałem też w innej kolejności tak jak było poniżej postu z samouczkiem. W jednym i drugim przypadku ładowanie po zatwierdzeniu modów zawiesza sie.Sad

Ktoś pomoże?
08/02/2018 05:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matekones Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 55
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 5
Podziękował: 265
Podziękowano mu 166 raz(y)
Post: #19
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
ktora wersja promods? jaka wersja Etsa - dodaj tez log z crasha
08/02/2018 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dawixon1231 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 27/10/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #20
RE: ProMods Jak pobrać i wypakować mapę
mam zainstalowanego promodsa ale mimo ze zalozyłem nowy profil , to mam błąd zapisu ,co jest nie tak
10/06/2018 11:39 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości