Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ładowanie drewna
Autor Wiadomość
Lanker Offline
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 763
Dołączył: 12/08/2013
Reputacja: 21
Podziękował: 836
Podziękowano mu 824 raz(y)
Post: #1
Ładowanie drewna
Siemka, mam mały problem z ładowaniem bali na ciężarówkę. Kiedy chce zaczepić kłodę o żuraw w składzie drewna to gra pisze mi że "Należy załadować o 4 więcej", ale spawnują mi się zawsze dwie kłody. Jak to ruszyć? Tongue

03/01/2016 02:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rene-GAD Offline
Forumowy GAD
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól / Berlin
Liczba postów: 2,571
Dołączył: 09/05/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 3216
Podziękowano mu 3439 raz(y)
Post: #2
RE: Ładowanie drewna
Załadować to co masz na stojaku a potem znów "spawn" Wink
Ja ładowałem po jednej średniej.

1.37 ETS 2 + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + DAF XF105 by Vad&K
1.37 ATS + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + Kenworth K100-E / Freigthliner FLB / Petrebilt 352
Naczepy typu "gabaryt" by Jazzycat ; AI by Jazzycat

Image
16/11/2016 11:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Feliciano Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 27/03/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Ładowanie drewna
Ja też tak robiłem, że brałem wszystko że stojaka i spawn i wchodziło Big Grin
27/03/2018 08:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rene-GAD Offline
Forumowy GAD
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól / Berlin
Liczba postów: 2,571
Dołączył: 09/05/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 3216
Podziękowano mu 3439 raz(y)
Post: #4
RE: Ładowanie drewna
Kiedy wiadomo, że mamy wystarczającą ilość kłód ??

1.37 ETS 2 + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + DAF XF105 by Vad&K
1.37 ATS + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + Kenworth K100-E / Freigthliner FLB / Petrebilt 352
Naczepy typu "gabaryt" by Jazzycat ; AI by Jazzycat

Image
19/05/2018 07:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
druit Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 03/07/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Ładowanie drewna
(19/05/2018 07:01 PM)Rene-GAD napisał(a):  Kiedy wiadomo, że mamy wystarczającą ilość kłód ??

wiemy po tym jak możemy już jechać i nie pokazuje nam "trzeba załadować jeszcze x kłód"

Masz w sobie tyle uroku co zdechła dżdżownica
05/07/2018 07:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
NatkaTracka Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 01/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Ładowanie drewna
Wie ktoś czemu w Spintires mogę ładować drewno w nieskończoność?
https://pobierajgry.pl/gry/spintires-mud...-download/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26/06/2020 04:30 AM przez NatkaTracka.)
22/06/2020 03:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Deczor Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Dublin
Liczba postów: 487
Dołączył: 24/03/2014
Reputacja: 15
Podziękował: 289
Podziękowano mu 443 raz(y)
Post: #7
RE: Ładowanie drewna
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba krótkich ładujesz 6, średnich 4 a długich 2, wtedy wchodzisz w zaawansowane, i na pace z drewnem masz takie kropki, przy długich i średnich zestaw musi stać prosto, jak świecą na zielono to wystarczy nacisnąć załaduj czy coś takiego i gotowy do drogi, krótkie dają 2 punkty w tartaku, średnie 4 a długie 6 punktów. Powodzenia na bezdrożach.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28/06/2020 07:43 AM przez Deczor.)
28/06/2020 07:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości