Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielton Container Platform
Autor Wiadomość
kacperek Offline
Metalvia
***
ViP

Skąd: Zielona Góra
Liczba postów: 342
Dołączył: 17/07/2015
Reputacja: 16
Podziękował: 1
Podziękowano mu 307 raz(y)
Post: #1
Wielton Container Platform
Jest to naczepa do ETS2
Image
Info:
*Works all versions
*Wheel mode
*Ao textures

Authors: Ojciec, dyrektor, ve,l Olkusz, Wilkuu

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
12/07/2016 09:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
Kamyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 70
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: -2
Podziękował: 35
Podziękowano mu 17 raz(y)
Post: #2
RE: Wielton Container Platform
Mozna dodac kontener czy juz jest? Tongue
25/10/2017 06:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Luki2016 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jarosławiec , Zamość Lubelskie
Liczba postów: 16
Dołączył: 12/04/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: Wielton Container Platform
Czy działa na 1.30 ?
12/01/2018 07:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Driver...
*****
Pomocnik

Skąd: Zamość/Krynice
Liczba postów: 2,462
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 67
Podziękował: 1352
Podziękowano mu 1640 raz(y)
Post: #4
RE: Wielton Container Platform
*Works all versions

Tak trudno przeczytać? Ewentualnie sprawdzić gdy nie jest sie pewnym?

Image
12/01/2018 07:43 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krystian30 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Kobyłka
Liczba postów: 554
Dołączył: 07/10/2016
Reputacja: 27
Podziękował: 334
Podziękowano mu 407 raz(y)
Post: #5
RE: Wielton Container Platform
Naczepa jako tako powinna działać, chyba że wywali mat jakiś, w co raczej się nie zdarzy. :E
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/01/2018 07:47 PM przez Krystian30.)
12/01/2018 07:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Beta Tester
***
ViP

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 150
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 30
Podziękowano mu 88 raz(y)
Post: #6
RE: Wielton Container Platform
Na 1.30 nie działa, sprawdzone.

Image
12/01/2018 08:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamilson1337 Offline
Zbanowany
Zbanowany

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 20/02/2018
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Wielton Container Platform
(12/01/2018 08:23 PM)HaQOfficial napisał(a):  Na 1.30 nie działa, sprawdzone.

wystarczy flary zupdateowac Tongue
24/02/2018 04:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości