Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielton Container Platform
elson. Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Podlegórz
Liczba postów: 282
Dołączył: 17/07/2015
Reputacja: 14
Podziękował: 1
Podziękowano mu 251 raz(y)
Post: #1
Wielton Container Platform
Jest to naczepa do ETS2
Image
Info:
*Works all versions
*Wheel mode
*Ao textures

Authors: Ojciec, dyrektor, ve,l Olkusz, Wilkuu

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
12/07/2016 09:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
Squfixowsky Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 9
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #2
RE: Wielton Container Platform
Mozna dodac kontener czy juz jest? Tongue
25/10/2017 06:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Luki2016 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Jarosławiec , Zamość Lubelskie
Liczba postów: 12
Dołączył: 12/04/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Wielton Container Platform
Czy działa na 1.30 ?
12/01/2018 07:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Driver...
*****
Pomocnik

Numer GG:
Skąd: Zamość/Krynice
Liczba postów: 2,035
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 61
Podziękował: 1079
Podziękowano mu 1279 raz(y)
Post: #4
RE: Wielton Container Platform
*Works all versions

Tak trudno przeczytać? Ewentualnie sprawdzić gdy nie jest sie pewnym?

Image
12/01/2018 07:43 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krystian30 Offline
Vip
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Kobyłka
Liczba postów: 323
Dołączył: 07/10/2016
Reputacja: 12
Podziękował: 160
Podziękowano mu 183 raz(y)
Post: #5
RE: Wielton Container Platform
Naczepa jako tako powinna działać, chyba że wywali mat jakiś, w co raczej się nie zdarzy. :E

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/01/2018 07:47 PM przez Krystian30.)
12/01/2018 07:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Vip
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 100
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 20
Podziękowano mu 49 raz(y)
Post: #6
RE: Wielton Container Platform
Na 1.30 nie działa, sprawdzone.
12/01/2018 08:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości