Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ETS2] ProRus v1.3
Autor Wiadomość
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,082
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 616
Podziękował: 32434
Podziękowano mu 14462 raz(y)
Post: #1
ProRus v1.3
Jest to mapka do ETS2

Image
Image
Image

Cytat:Fixed view distance

Completely rebuilt the road from Brest to Minsk.

Added new Veliko LUKE, Pinsk, SVETLOGORS, Mozyr, Kobrin.

For compatible with TSM map old fix needs to be replaced with a new fix

Autor: diman26


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: diman26
Wersja gry: 1.24.x

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/08/2016 05:15 AM przez Ania.)
22/07/2016 09:27 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kurdianeł Offline
Tylko Scania!!!
****
Trucker

Skąd: Chełm [LC]
Liczba postów: 1,598
Dołączył: 30/10/2013
Reputacja: 50
Podziękował: 1788
Podziękowano mu 1919 raz(y)
Post: #2
RE: ProRus v1.0 beta
Zapewne nie da się połączyć z Promods i Rusmap, mam racjęPytajnik Smile



Moja maszyna:
Procesor: AMD Ryzen 7 2700
Grafika: MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z
Płyta: MSI B450M Mortar Titanium
RAM: Adata XPG Gammix D10 DDR4 16GB
Dysk SSD 1: Plextor 256GB M.2 PCIe
Dysk SSD 2: Plextor 512GB M.2 PCIe
Zasilacz: be quiet! System Power 9 CM 600W
Obudowa: Sharkoon DG7000-G RGB
22/07/2016 09:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,082
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 616
Podziękował: 32434
Podziękowano mu 14462 raz(y)
Post: #3
RE: ProRus v1.0 beta
(22/07/2016 09:30 AM)Kordian2002 napisał(a):  Zapewne nie da się połączyć z Promods i Rusmap, mam racjęPytajnik Smile

Z Rus map na bank nie da rady połączyć bo sektory będą się pokrywać a co do Promods to nie powiem na 100% bo nie wiem jak wygląda nasza wschodnia granica na tej mapce ale raczej też się nie połączyć.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
22/07/2016 09:35 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukaszek34
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #4
RE: ProRus v1.0 beta
mapa podejrzewam nic ciekawego na obrazku jest pokazane jakie miasta są w niej
22/07/2016 08:58 PM
Odpowiedz cytując ten post
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,765
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 177
Podziękował: 2796
Podziękowano mu 5136 raz(y)
Post: #5
RE: ProRus v1.3
# Mod zaktualizowano do najnowszej wersji, w pierwszym poście.

18/08/2016 05:16 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości