Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 4 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zachodniopomorskie 1:1
żyrafaFH Offline
( ͡° ͜ʖ ͡°)
**
Użytkownik

Numer GG: 45854926
Skąd: Tarnowskie Góry [STA]
Liczba postów: 171
Dołączył: 18/09/2014
Reputacja: 12
Podziękował: 317
Podziękowano mu 111 raz(y)
Post: #101
RE: zachodniopomorskie 1:1
podbijam bo ciekawy projekt

27/06/2017 05:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: siedlecki95
siedlecki95 Offline
lakiernik
**
Użytkownik

Numer GG: 997
Skąd: Szczecin
Liczba postów: 327
Dołączył: 02/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #102
RE: zachodniopomorskie 1:1
Jeśli przystosował by ktoś mape do wersji 1.27 zapłacę mu 50zł psc. Dogadamy się na pw jeśli będzie ktoś chętny.

21/07/2017 11:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
siedlecki95 Offline
lakiernik
**
Użytkownik

Numer GG: 997
Skąd: Szczecin
Liczba postów: 327
Dołączył: 02/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #103
RE: zachodniopomorskie 1:1
Witam juz jestem bardzo blisko odpalenia mapy na nowej wersji ets2 lecz mam tera kolejne problemy
po wczytaniu mapy wyskakuje w konsoli: [sys] killed process __inp_proc . wszystkie modele na mapie są niewidzialne ale widać pineski od modeli

LOG https://pastebin.com/61TXAi4Q

24/07/2017 04:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tlk441 Offline
Zbanowany
Zbanowany

Numer GG:
Skąd: Wrocław
Liczba postów: 82
Dołączył: 15/06/2017
Podziękował: 10
Podziękowano mu 17 raz(y)
Post: #104
RE: zachodniopomorskie 1:1
(24/07/2017 04:49 PM)siedlecki95 napisał(a):  Witam juz jestem bardzo blisko odpalenia mapy na nowej wersji ets2 lecz mam tera kolejne problemy
po wczytaniu mapy wyskakuje w konsoli: [sys] killed process __inp_proc . wszystkie modele na mapie są niewidzialne ale widać pineski od modeli

LOG https://pastebin.com/61TXAi4Q

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Gdy by nie te błędy to byś dostosował pod najnowszą wersję gry.
24/07/2017 05:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
siedlecki95 Offline
lakiernik
**
Użytkownik

Numer GG: 997
Skąd: Szczecin
Liczba postów: 327
Dołączył: 02/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #105
RE: zachodniopomorskie 1:1
(24/07/2017 05:07 PM)tlk441 napisał(a):  
(24/07/2017 04:49 PM)siedlecki95 napisał(a):  Witam juz jestem bardzo blisko odpalenia mapy na nowej wersji ets2 lecz mam tera kolejne problemy
po wczytaniu mapy wyskakuje w konsoli: [sys] killed process __inp_proc . wszystkie modele na mapie są niewidzialne ale widać pineski od modeli

LOG https://pastebin.com/61TXAi4Q

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Gdy by nie te błędy to byś dostosował pod najnowszą wersję gry.

ale ja te znaki mam nawet jak je dodaje to wywala

24/07/2017 05:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tlk441 Offline
Zbanowany
Zbanowany

Numer GG:
Skąd: Wrocław
Liczba postów: 82
Dołączył: 15/06/2017
Podziękował: 10
Podziękowano mu 17 raz(y)
Post: #106
RE: zachodniopomorskie 1:1
(24/07/2017 05:08 PM)siedlecki95 napisał(a):  
(24/07/2017 05:07 PM)tlk441 napisał(a):  
(24/07/2017 04:49 PM)siedlecki95 napisał(a):  Witam juz jestem bardzo blisko odpalenia mapy na nowej wersji ets2 lecz mam tera kolejne problemy
po wczytaniu mapy wyskakuje w konsoli: [sys] killed process __inp_proc . wszystkie modele na mapie są niewidzialne ale widać pineski od modeli

LOG https://pastebin.com/61TXAi4Q

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Gdy by nie te błędy to byś dostosował pod najnowszą wersję gry.

ale ja te znaki mam nawet jak je dodaje to wywala
Ja też mam Tak Samo.

Może spróbuj Coś wykombinować.
24/07/2017 05:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
siedlecki95 Offline
lakiernik
**
Użytkownik

Numer GG: 997
Skąd: Szczecin
Liczba postów: 327
Dołączył: 02/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #107
RE: zachodniopomorskie 1:1
dobra działa polatałem po mapie i nagle wywaliło do windowsa
ostatnia linijka z loga
********** The log file exceeded its limit size, truncated.

EDiT: dobra ja chyba poczekam na promodsa 2.2 bo tera popsułem jeszcze bardziej a nie pamiętam co zrobiłem ze działało

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/07/2017 07:26 PM przez siedlecki95.)
24/07/2017 05:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
siedlecki95 Offline
lakiernik
**
Użytkownik

Numer GG: 997
Skąd: Szczecin
Liczba postów: 327
Dołączył: 02/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #108
RE: zachodniopomorskie 1:1
ktoś chętny do współpracy??

Image

11/08/2017 08:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno , Adam.J
siedlecki95 Offline
lakiernik
**
Użytkownik

Numer GG: 997
Skąd: Szczecin
Liczba postów: 327
Dołączył: 02/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #109
RE: zachodniopomorskie 1:1
Image

widok znad jakiejś fermy drobiu (nie znam jej nazwy)
Image

Image

Image

13/08/2017 05:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno , Adam.J
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości