Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zmodeler 3]Problem z merge
Wster Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 01/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
[Zmodeler 3]Problem z merge
Witam mam taki problem ze zmodelerem 3 gdy daje merge na obojętnie jaki dodatek z3d to wyskakuje na dole problem że nie udało się wczytać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03/11/2016 06:47 PM przez Wster.)
03/11/2016 05:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Bug zmodeler 2 problem! FKS Stal Mielec 0 357 21/12/2015 02:59 PM
Ostatni post: FKS Stal Mielec
  POWAŻNY PROBLEM !! Zmodeler 2.2.6 .:SKIPPER:. 8 1,444 21/07/2015 07:46 PM
Ostatni post: .:SKIPPER:.
  Problem z importowaniem w Zmodeler 2 Hoperon3490 0 476 15/05/2015 11:07 AM
Ostatni post: Hoperon3490
  Problem Zmodeler ! kacperoxd 1 629 20/10/2014 01:43 PM
Ostatni post: Bajos
  Problem z gps po zmodeler Piotrek2002 5 1,114 24/09/2014 04:05 PM
Ostatni post: Rafik12
  Problem z kolerem w zmodeler 2.2.6 .:SKIPPER:. 12 1,478 11/06/2014 11:42 AM
Ostatni post: .:SKIPPER:.
  Problem z zapisywaniem w zmodeler !! .:SKIPPER:. 2 686 09/05/2014 10:31 AM
Ostatni post: Osesek
  [GTS] Problem z zmodeler .:SKIPPER:. 1 521 08/05/2014 12:21 PM
Ostatni post: SztywnyFred

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości