Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 152
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #1
Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Cześć wszystkim,Smile

Otóż mam pewien problem ze zleceniami od kąd mam wersję Ets 2 1.25.3s a mianowicie mam połączenie z internetem jak włączam Ets-a 2 (wygląda to tak http://i.imgur.com/AFq9Urf.png) wszystko jest normalnie profil się ładuje ( nie ma żadnych błędów że nie mam połączenia z internetem) po czym jak już się mój profil załaduję jest taka informacja w lewym górny rogu pod czasem gry http://i.imgur.com/2paiUvv.png potem jak klikam w ten dymek to pokazuję się coś takiego http://i.imgur.com/tgjxg1C.png jak kliknę połącz to niby się chwilę ładuje a potem wyskakuję taka informacja http://i.imgur.com/MIRlhAQ.png

Czy ktoś wie o co chodzi i mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny.Smile

Jeśli to nie odpowiedznie miejsce na tego typu temat przepraszam i proszę o przesunięcie w odpowiedni dział.

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414
01/12/2016 10:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Głogów
Liczba postów: 220
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 349
Podziękowano mu 47 raz(y)
Post: #2
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
WOT działa tylko na najnowszej wersji 1.26, musisz zrobić po prostu aktualizację.
02/12/2016 09:58 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 152
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #3
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Ale gdy miałem jeszcze wersję 1.25.0.2s (teraz mam 1.25.3s) to wszystko było w porządku i nie miałem żadny problemów, a co do wersji 1.26 to jest jeszcze ta wersja open beta Wot-a tak jak w przypadku Ats-a 1.5 czy nie ktoś wie bo tylko z racji że Ats 1.5 używa wersji open beta Wot i nie ważne ile bym zdobył osiągnięć i się napocił żeby to osiągnąć to i tak wszystko przepadnie jak czytałem dl na razie nie aktualizuję Ets-a do v1.26 ponieważ tez używa open beta Wot-a.

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/12/2016 01:22 PM przez Teddy PL.)
02/12/2016 01:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Głogów
Liczba postów: 220
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 349
Podziękowano mu 47 raz(y)
Post: #4
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Premiera ETS2 1.26 już była 29.11.2016 i WOT od tego czasu działa tylko na tej wersji ETS2. Jak chcesz korzystać z WOT w ETS2 to musisz zrobić aktualizację do 1.26. Nawet na jednym z obrazów które wstawiłeś masz napisane że masz niekompatybilną wersję gry do korzystania z WOT.
02/12/2016 02:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 152
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #5
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Ok jeszcze jedno czy v1.26 kozysta z wersji Wot open beta czy alpha Pytajnik

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414
02/12/2016 03:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Głogów
Liczba postów: 220
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 349
Podziękowano mu 47 raz(y)
Post: #6
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Po zalogowaniu się na stronie WOT z poziomu przeglądarki jest informacja o tym że jest to Alpha.
02/12/2016 03:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Teddy PL
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 152
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #7
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Ok wszystko już wiem Dziękuje Ci za pomoc. Smile

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414
02/12/2016 03:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lamusshow Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 03/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
A gdzie pobrać tą aktualizacje 1.26? ( jestem nowy jak co )
03/12/2016 02:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 152
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #9
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Cześć ponownie,

Po aktualizacji do v1.26 napotkałem na swojej drodze dziwny przejad kolejowy dl dziwny już wyjaśniam otóż wykonując zlecenie jadąc sobie spokojnie z punktu A do B dojeżdżam do przejazdu kolejowego w pewnym miejscu wszystko wydaję się w porzątku szlabany się zamykają pociąg przejeżdż ale po któtszej chwili patrzę znowu przejeżdż potem kolejny raz a szlabany się nie otwierają po przejechaniu pociągu i doszedłem do wniosku że to może być błąd ponieważ jak pociąg przejechał ( po prawej str był tunel) to zatrzymywał się na chwilę w tym tunelu po czym respawnował się od lewej str wiem że to jest normalne w grze i to się powtarza co jakis czas ale to się powtarzało co 2sec i szlabany się nie otwierały czekałem tak od chwilę po 20:oo do chwile po 22:oo oczywiście czasu w grze w realny czasie po 5min musiałem wykonać kilka karkołomnych skrętów żeby zawrócić i pojechac inną drogą (zrobiłem tak tylko dl że wykonywałem zlecenie Wot-a normalnie to był przeleciał kamerą zero i po sprawie) w dodatku gram na ustawieniach traffic 8 i za mną zrobił się mega korek.
http://i.imgur.com/c1C8upa.png

Dadam że nie korzystam z żadnych map modów jedynie używam dwóch modów na ruch Ai od Jazzycat kompatybilnych z v1.26.

Czy ktoś mógłby sprawdzić kto też ma v1.26 czy w tym miejscu na mapie faktycznie jest tak jak opisałem z tym przejadem czy tylko ja mam takie szczęście i mi się to przytrafiło.

Lokalizacja na mapie dokładnie tam gdzie jest ten trójkąt:
http://i.imgur.com/kUd6YN9.png

@ lamusshow
Na platformie Steam powinna aktualizować Ci się gra sama do najnowszej wersji.

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03/12/2016 03:30 PM przez Teddy PL.)
03/12/2016 03:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lamusshow Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 03/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #10
RE: Problem ze zleceniami online (World of trucks tylko dla Ets 2).
Nie mam gry na steamie
03/12/2016 03:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem ETS GT-GlobTrans 2 153 09/12/2017 12:10 PM
Ostatni post: GT-GlobTrans
  Problem z ETS 2 i World of Trucks ss7474 1 243 20/09/2017 10:29 PM
Ostatni post: ss7474
  Problem Z ETS 2 Heavy Cargo Pack Bombol91 10 505 07/09/2017 02:12 PM
Ostatni post: Hardcor123
Sad Problem z konsolą w ETS DziksonPL 7 573 04/09/2017 12:20 PM
Ostatni post: DziksonPL
  Brak wiadomości online na głównym menu gry bumbumek 4 229 10/06/2017 12:12 PM
Ostatni post: djdarklighter
  Problem z nawigacją na mp w ETS 2 Zielony 3 478 04/03/2017 04:49 AM
Ostatni post: Zielony
  World of trucks. cichy33 0 263 22/01/2017 07:00 PM
Ostatni post: cichy33
  Błąd synchronizacji obecnej pozycji z World Of Trucks adamooss1 0 267 14/01/2017 01:47 PM
Ostatni post: adamooss1
  ETS 2 PROBLEM Z PEDAŁAMI kamil1903 6 688 17/11/2016 07:34 AM
Ostatni post: err1911
  Problem z telemetrią SDK ets 2. Venosky 1 459 26/06/2016 10:05 PM
Ostatni post: Venosky

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości