Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MP - crasch podczas przeprawy promem.
Thor Offline
Trucker
****
Trucker

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 502
Dołączył: 10/05/2015
Reputacja: 28
Podziękował: 242
Podziękowano mu 313 raz(y)
Post: #1
MP - crasch podczas przeprawy promem.
Cześć.
Mam problem z Multi Playerem. Co prawda dzieje się tak gdy tylko próbuje przeprawić się promem.
Założyłem nowy profil i na singlu było dobrze, jak tylko przeszedłem na MP i probowałem przepłynąć się promem tak od razu crash który zawiesza kompa.
I po tym crash'u jak wejdę w singla ten się uruchomi do menu normalnie ale jak tylko odpalę grę tak mam od razu zawieche kompa.

game.log :
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .


I jeszcze drugie zagadnienie. Pobieram na MP zlecenie zewnetrzne (WoT) to zaraz po zatwierdzeniu zlecenia wywala mnie do OFFLINE i dostaje taki komunikat:

Image

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31/12/2016 09:18 AM przez Thor.)
31/12/2016 08:22 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Thor Offline
Trucker
****
Trucker

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 502
Dołączył: 10/05/2015
Reputacja: 28
Podziękował: 242
Podziękowano mu 313 raz(y)
Post: #2
RE: MP - crasch podczas przeprawy promem.
Jest dobra wiadomość Smile
Zrobiłem format systemu i zainstalowałem wszystko od nowa. Co prawda teraz uważam ze było to niepotrzebne ale skoro już zrobiłem to nie bede płakał z tego powodu.

Odznaczyłem też według poradnika ustawienia Steam Cloud ale zrobiłem to globalnie a nie tylko dla ETS2.

Do tego założyłem nowy profil, pojeździłem chwilę, jak tylko mogłem wziąć kredyt to wziąłem i kupiłem pierwszy ciągnik.
Włączyłem MP i poczekałem aż mnie dołączy do serwera. I wjechałem do garażu się przespać bo oczywiście nie miałem ładunków. I tutaj gra się zawiesiła lub po prostu za tym pierwszym razem gra potrzebuje wiecj czasu. Ja odszedłem od kompa na około 10 minut i jak wróciłem było już wszystko ok, gra działała , ładunki się znalazły i gra działa dalej bez zarzutu.

Własnie teraz przeprawiłem się promem na MP i już bez czekania było. Szybko poszło tak jak i na SP.


Z tego wnioskuję ze może być to wina kredytu, bo po przespaniu się od razu dostałem komunikat ze mam debet w banku a w dniach do spłaty wyszły jakieś kosmiczne liczby.
Z drugiej strony, może właśnie z racji tego ze ponad 3000 dni gra nadrabia po pierwszym przejściu z SP na MP musiało to trochę pomielić dłużej.

W każdym bądź razie u mnie już działa i zalecam nie kombinować tylko najpierw spróbować się przestać i dać kompowi do 10 minut na przemielenie sprawy. Nie wiem dokładnie ile ale w ciągu 10 minut dała rade gra się przemielić i uporządkować.


Nadal nie wiem co było nie tak z naczepami.

03/01/2017 09:36 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Thor Offline
Trucker
****
Trucker

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 502
Dołączył: 10/05/2015
Reputacja: 28
Podziękował: 242
Podziękowano mu 313 raz(y)
Post: #3
RE: MP - crasch podczas przeprawy promem.
Problem z naczepami rozwiązałem Smile
Wczoraj dostałem informację ze naczepy Schwarzmuller nie są obsługiwanie przez MP i dlatego po wzięciu ładunku na tych naczepach wywala gościa do OFFLINE.

06/01/2017 04:33 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Ania
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z promem wasylrogol 0 120 04/10/2016 05:39 PM
Ostatni post: wasylrogol

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości