Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak Polskiej waluty
przemass003 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 08/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Brak Polskiej waluty
witam mam najnowszą wersje ETS'a i nie mam polskiej waluty. Wyczytałem,że może to być problem z modem na trudniejszą ekonomie, który kiedyś miałem, tylko już go nie używam a naszej waluty dalej nie ma.
04/01/2017 04:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 3,518
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 148
Podziękował: 2332
Podziękowano mu 3762 raz(y)
Post: #2
RE: Brak Polskiej waluty
Sprawdź czy na czystym profilu występuje ten problem, czy nie masz innych modów które mogłyby coś knocić.
Możesz też podać tutaj game.log z gry i wtedy łatwiej będzie wywnioskować w czym leży problem.

04/01/2017 04:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
przemass003 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 08/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Brak Polskiej waluty
na czystym profilu jest to samo, jedyne mody jakie mam do ProMods, ale bez nich było to samo. Mój game.log http://pastebin.com/MkY3PmZ3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04/01/2017 04:53 PM przez przemass003.)
04/01/2017 04:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukaszek34 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 179
Dołączył: 19/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 4
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #4
RE: Brak Polskiej waluty
w opcjach rozrywka zobacz są tam waluty jakie chcesz
05/01/2017 09:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aneon1040 Offline
Mapmaker EUROPE MAP
Zbanowany

Numer GG: 59643456
Skąd: Łódź
Liczba postów: 44
Dołączył: 26/12/2016
Podziękował: 5
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #5
RE: Brak Polskiej waluty
U Mnie też nie ma polskiej waluty co u kolegi przemass003.
05/01/2017 10:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
przemass003 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 08/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Brak Polskiej waluty
(05/01/2017 10:05 PM)Aneon1040 napisał(a):  U Mnie też nie ma polskiej waluty co u kolegi przemass003.

Ja wgrałem od nowa podstawową wersje ETS przewinąłem paskiem i wszystko wróciło do normy
07/01/2017 01:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak paliwa/brak pomocy drogowej MP Michalcz 3 245 26/12/2016 07:40 PM
Ostatni post: Darson

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości