Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Arkus_23 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 69
Dołączył: 11/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 19
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #1
Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Za pomocą jakiego programu i w jaki sposób można przesunąć siodło w ciągniku lub sworzeń królewski w naczepie, tak aby odległość pomiędzy tylną ścianą kabiny, a przednią ścianą naczepy była znacznie mniejsza? Z góry dziękuję za odpowiedź.

07/01/2017 01:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jeffrey Dean Morgan Offline
Zawodowy Kierowca
****
Trucker

Numer GG: 53416664
Skąd: Nowa Sól (FNW)
Liczba postów: 1,453
Dołączył: 29/06/2015
Reputacja: 75
Podziękował: 114
Podziękowano mu 1063 raz(y)
Post: #2
RE: Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Zmodeler 3 lub Blender Smile

07/01/2017 01:51 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Arkus_23 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 69
Dołączył: 11/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 19
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #3
RE: Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Mam problem z Blednerem. Nie mam najmniejszych problemow z importem moda i przesunieciem pkt. zaczepu naczepy w modelu ciagnika. Gorzej ze eksportem do gry. Daje export, potem lokalizacje itp, ale jedyne co mi sie udalo osiagnac to różowa ciężarówka w grze Big Grin

08/01/2017 12:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jeffrey Dean Morgan Offline
Zawodowy Kierowca
****
Trucker

Numer GG: 53416664
Skąd: Nowa Sól (FNW)
Liczba postów: 1,453
Dołączył: 29/06/2015
Reputacja: 75
Podziękował: 114
Podziękowano mu 1063 raz(y)
Post: #4
RE: Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Czyli dds'y wywaliły Ci Smile

08/01/2017 12:04 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Arkus_23 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 69
Dołączył: 11/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 19
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #5
RE: Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Jak sobie poradzić z tym fantem? Bo nie mam pojęcia w sumie. Jeszcze kombinowałem z podmianą tylko i wyłącznie plików pmd pmc pmg w modzie ale to też nie działa.

09/01/2017 02:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jeffrey Dean Morgan Offline
Zawodowy Kierowca
****
Trucker

Numer GG: 53416664
Skąd: Nowa Sól (FNW)
Liczba postów: 1,453
Dołączył: 29/06/2015
Reputacja: 75
Podziękował: 114
Podziękowano mu 1063 raz(y)
Post: #6
RE: Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
Zrobić fix'a z tymi brakującymi dds'ami i będzie działać (oczywiście plik .scs)

09/01/2017 03:01 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Arkus_23 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 69
Dołączył: 11/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 19
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #7
RE: Przesunięcie siodła/sworznia królewskiego
HAHAHAHH ale matoł ze mnie Big Grin Przy eksporcie podaje się scieżkę do pliku. Ja podawałem systemową z "vehicle\truck\etc." a blender i ETS2 potrzebują vehicle/truck/etc. Big Grin Czyli błąd brał się z źle użytego ukosnika xD Temat do zamknięcia.

09/01/2017 03:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Łukasz23
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ustawienia siodła Robinson 3 174 06/07/2017 12:04 AM
Ostatni post: DawidTGX
  Promods+Texture Reworked-przesunięcie mapy. elson. 4 406 21/07/2016 02:30 PM
Ostatni post: Wawrzyn5252

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości