Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ME] Problem po exporcie modelu
Dominiko Offline
Map Maker
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Tuchola
Liczba postów: 554
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 550
Podziękowano mu 428 raz(y)
Post: #1
[ME] Problem po exporcie modelu
Witam! Stworzyłem modele w blenerze i z jednym z nich mam problem. Po exporcie do gry i próbie ustawienia go na mapie wywala taki błąd:

Cytat:00:00:41.153 : <ERROR> e:\build_bot\win_slave\final_build_ets2_125_windows_bin_steam_x64\build\prism\sr​c\p3core\collections/adapter/array_adapter_inl.h(194): ??A?$array_adapter_t@$$CBV?$vec_t@M$02@prism@@@prism@@QEBAAEBV?$vec_t@M$02@1@_K@​Z: Index outside array adapter boundaries.

Kiedyś coś takiego miałem, ale już zapomniałem jak się to naprawiało Tongue

Z góry dzięki za pomoc Big Grin

Właściciel firmy: Usługi Transportowe "VIELTRAS" - Dominik Szanecki
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
11/01/2017 06:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
FKS Stal Mielec Offline
Mikołaj Rafał Sztefen
**
Użytkownik

Numer GG: Brak :P
Skąd: Mielec Okolice [RMI]
Liczba postów: 793
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 9
Podziękował: 60
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #2
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
a masz coś w konsoli w blenderze?? Spróbuj jeszcze raz zrobić export, może zadziała.

Życie jest najważniejszym projektem.
Wykonaj go najlepiej jak umiesz.
Kto Nie Skacze, Ten Z Policji!
11/01/2017 06:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Dominiko Offline
Map Maker
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Tuchola
Liczba postów: 554
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 550
Podziękowano mu 428 raz(y)
Post: #3
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
(11/01/2017 06:52 PM)FKS Stal Mielec napisał(a):  a masz coś w konsoli w blenderze?? Spróbuj jeszcze raz zrobić export, może zadziała.

Próbowałem i nic. w blenderze nic raczej nie pokazuje

Właściciel firmy: Usługi Transportowe "VIELTRAS" - Dominik Szanecki
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
11/01/2017 06:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
FKS Stal Mielec Offline
Mikołaj Rafał Sztefen
**
Użytkownik

Numer GG: Brak :P
Skąd: Mielec Okolice [RMI]
Liczba postów: 793
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 9
Podziękował: 60
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #4
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
a dokładnie to jaki model i pokaż drzewko

Życie jest najważniejszym projektem.
Wykonaj go najlepiej jak umiesz.
Kto Nie Skacze, Ten Z Policji!
11/01/2017 07:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Dominiko Offline
Map Maker
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Tuchola
Liczba postów: 554
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 550
Podziękowano mu 428 raz(y)
Post: #5
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
Drzewko jest takie jak w pozostałych modelach. Tylko ten jeden wywala.

Właściciel firmy: Usługi Transportowe "VIELTRAS" - Dominik Szanecki
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
11/01/2017 07:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Reklama jest niezbęda do utrzymania forum w sieci :)
FKS Stal Mielec Offline
Mikołaj Rafał Sztefen
**
Użytkownik

Numer GG: Brak :P
Skąd: Mielec Okolice [RMI]
Liczba postów: 793
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 9
Podziękował: 60
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #6
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
a ma coll??

Życie jest najważniejszym projektem.
Wykonaj go najlepiej jak umiesz.
Kto Nie Skacze, Ten Z Policji!
11/01/2017 07:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Dominiko Offline
Map Maker
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Tuchola
Liczba postów: 554
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 550
Podziękowano mu 428 raz(y)
Post: #7
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
Ma, ale jak usunąłem to też wywalało

Właściciel firmy: Usługi Transportowe "VIELTRAS" - Dominik Szanecki
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
11/01/2017 07:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Dominiko Offline
Map Maker
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Tuchola
Liczba postów: 554
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 550
Podziękowano mu 428 raz(y)
Post: #8
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
Problem rozwiązany za pomocą blendera.

Właściciel firmy: Usługi Transportowe "VIELTRAS" - Dominik Szanecki
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
11/01/2017 08:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
MAD MAX Offline
F U R Y - R O A D
******
Moderator

Numer GG: 45969813
Skąd: Łódź
Liczba postów: 4,913
Dołączył: 23/12/2014
Reputacja: 189
Podziękował: 2253
Podziękowano mu 2762 raz(y)
Post: #9
RE: [ME] Problem po exporcie modelu
Wiec daję off

Wykrzyknik Wykrzyknik
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
11/01/2017 10:49 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wyexportowaniem modelu Sajgon_48[PL] 1 149 03/11/2016 05:27 PM
Ostatni post: Sajgon_48[PL]
  Problem po wyeksportowaniu modelu do ME. Dominiko 3 258 06/09/2016 01:54 PM
Ostatni post: FKS Stal Mielec
  [Zmod 2] Błąd po exporcie Łukasz23 20 2,637 23/08/2015 02:59 PM
Ostatni post: VresT
  [Blender] Problem ze światłami po exporcie MB MP4 [ETS2] KpA3 4 895 15/08/2015 02:13 PM
Ostatni post: KpA3
  Błąd po exporcie Decker 2 612 21/04/2015 05:49 PM
Ostatni post: Decker
  Błąd przy exporcie .:KOWALSKI:. 12 2,252 22/09/2014 09:41 PM
Ostatni post: .:KOWALSKI:.
  Problem z exportem modelu w Blenderze Vixen 0 333 12/09/2014 12:03 PM
Ostatni post: Vixen
  Blender 2.71 problem po exporcie Przemek (SPRINTER) 3 1,281 09/07/2014 09:14 PM
Ostatni post: Przemek (SPRINTER)

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości