Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scania R1 - chłodnia
Autor Wiadomość
Dominiko Offline
Map Editor ***** Expert
****
Trucker

Skąd: Tuchola
Liczba postów: 722
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 30
Podziękował: 1180
Podziękowano mu 811 raz(y)
Post: #1
Scania R1 - chłodnia
Wydaję kolejną Scanię, która kurzy się na dysku :E

Image


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Do działania wymagana jest Scania RJL oraz Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Testowany na wersji: 1.26.x
Autor: Dominiko

NIKON D3300 + TAMRON 18 200
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23/06/2017 04:16 PM przez Dominiko.)
23/06/2017 04:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Zwierzak , Łukasz23
przenczo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 11/09/2013
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: Scania R1 - chłodnia
Jest przyczepa do Scanii ?
23/06/2017 05:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dominiko Offline
Map Editor ***** Expert
****
Trucker

Skąd: Tuchola
Liczba postów: 722
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 30
Podziękował: 1180
Podziękowano mu 811 raz(y)
Post: #3
RE: Scania R1 - chłodnia
@przenczo nie ma

NIKON D3300 + TAMRON 18 200
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
23/06/2017 05:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: przenczo
shin3 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 25/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 7 raz(y)
Post: #4
RE: Scania R1 - chłodnia
Wywala mi błąd podczas wypakowywania.
25/06/2017 01:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dominiko
Mexsi Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 30/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Scania R1 - chłodnia
Mozna przewozic towary?
30/06/2017 10:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dominiko Offline
Map Editor ***** Expert
****
Trucker

Skąd: Tuchola
Liczba postów: 722
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 30
Podziękował: 1180
Podziękowano mu 811 raz(y)
Post: #6
RE: Scania R1 - chłodnia
@Mexsi nie ma ładunków

NIKON D3300 + TAMRON 18 200
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
30/06/2017 11:48 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości