Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto z przebiegiem.
Autor Wiadomość
MarLogPOZ Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 22/10/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Auto z przebiegiem.
Cześć, od jakiegoś czasu zastanawia mnie jak to jest w wirtualnych firmach kiedy kierowca przesiada się na nowy zestaw, a stary przechodzi na nowego kierowcę to jak oni to robią, że kierowca który wsiadł na stary zestaw widzi w nim poprzedni przebieg jaki wyjeździł poprzedni kierowca. Przecież normalnie jest to nie możliwe bo kupując ciężarówkę na singlu każda zaczyna od przebiegu 0.

Z góry dzięki! Pozdrawiam!
12/07/2017 09:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Łukasz23 Offline
Off Road TEAM
****
Trucker

Skąd: Tomaszów Lub. [LTM]
Liczba postów: 455
Dołączył: 31/07/2015
Reputacja: 33
Podziękował: 672
Podziękowano mu 347 raz(y)
Post: #2
RE: Auto z przebiegiem.
Można zmienić sobie przebieg Smile

Image
12/07/2017 10:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MarLogPOZ Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 22/10/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Auto z przebiegiem.
Wiem, że można za pomocą CheatEngine ale jakby nie było żeby to zrobić trzeba przejechać pare kilometrów żeby było z czego zmienić. Bardziej realna wg. mnie byłaby możliwość wpisania gdzieś w plik w grze stan licznika jak ma być wyświetlany od momentu zakupu ciężarówki. Myślałem do tego momentu że własnie tak robią VS-ki.
12/07/2017 10:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dorpolowy Offline
Szpedycyjny hahmyt
****
Trucker

Skąd: SKL Auuuuu !
Liczba postów: 326
Dołączył: 26/09/2016
Reputacja: 14
Podziękował: 274
Podziękowano mu 433 raz(y)
Post: #4
RE: Auto z przebiegiem.
Nie, wszyscy robią za pomocą Cheat Engina, poza tym wystarczy przejechać tylko kilometr i wszystko pozmieniać Big Grin

12/07/2017 11:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MarLogPOZ Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 22/10/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Auto z przebiegiem.
Więc właśnie mnie bardziej interesowałoby rozkminienie sposobu zmiany przebiegu bez Cheat Engine Smile
12/07/2017 11:16 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Limowski Online
el speditorro
*****
Pomocnik

Skąd: PL36230
Liczba postów: 1,931
Dołączył: 19/02/2014
Reputacja: 201
Podziękował: 3447
Podziękowano mu 3054 raz(y)
Post: #6
RE: Auto z przebiegiem.
Jest jeszcze jeden sposób, który spisuje się moim zdaniem głównie w przypadku VS. Można skorzystać w takim przypadku z profilu (save) poprzedniego kierowcy, poprzez wklejenie/podmianę otrzymanego od poprzedniego kierowcy folderu w Moje dokumenty > Euro Truck Sim 2 > profiles. Z tego co słyszałem to zmiana przebiegu pojazdu np. poprzez edycję plików zapisu stanu gry jest na dzień dzisiejszy niemożliwa poprzez zakodowane informacje.

Image Image
12/07/2017 03:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: MarLogPOZ
MarLogPOZ Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 22/10/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Auto z przebiegiem.
Dziękuje za wyjaśnienie na pewno mi się przyda ! Big Grin leci podziękowanie Wink
12/07/2017 03:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości