Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
System dla VS
Q_Nick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG: 2749601
Skąd: Sanok (okolice)
Liczba postów: 161
Dołączył: 01/04/2013
Reputacja: 4
Podziękował: 20
Podziękowano mu 47 raz(y)
Post: #1
System dla VS
Sprzedam system do VS mojego autorstwa. Stworzony w PHP i MySQL. prosty w obsłudze i konfiguracji. Cena 80zł. Instalacja i konfiguracja w cenie.

Tutaj można przetestować: http://q-nick.cba.pl/system_rozliczeniowy/
Logowanie admin/admina


Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11/08/2017 02:12 PM przez Q_Nick.)
10/08/2017 03:10 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Truckere Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 86
Dołączył: 04/10/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 9
Podziękowano mu 34 raz(y)
Post: #2
RE: System dla VS
co z serwerem? we własnym zakresie?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
11/08/2017 05:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Q_Nick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG: 2749601
Skąd: Sanok (okolice)
Liczba postów: 161
Dołączył: 01/04/2013
Reputacja: 4
Podziękował: 20
Podziękowano mu 47 raz(y)
Post: #3
RE: System dla VS
Tak, ale można to załatwić za darmo. Np. na CBA.pl masz za darmo, ale masz reklamę na górze strony, ewentualnie za parę zł możesz ją usunąć.

Image
11/08/2017 06:49 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Q_Nick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG: 2749601
Skąd: Sanok (okolice)
Liczba postów: 161
Dołączył: 01/04/2013
Reputacja: 4
Podziękował: 20
Podziękowano mu 47 raz(y)
Post: #4
RE: System dla VS
Odświeżam xd

Image
15/08/2017 01:16 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości