Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DLC
Autor Wiadomość
MAxFIlo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 27/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
DLC
Cześć, chciałbym dowiedzieć się czy kupując DLC: HIGH POWER CARGO PACK
Będę mieć w grze ciężkie ładunki + Ciężarówki 8x4 (specjalne do ciężkiego ładunku)
27/08/2017 09:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kurdianeł Online
Tylko Scania!!!
****
Trucker

Skąd: Chełm [LC]
Liczba postów: 1,733
Dołączył: 30/10/2013
Reputacja: 33
Podziękował: 1195
Podziękowano mu 1171 raz(y)
Post: #2
RE: DLC
Nie, od tych ładunków i 8x4 jest dodatek Heavy Cargo Pack Wink

27/08/2017 09:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jay_8421 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 20/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: DLC
Witam. Dwa dni temu zakupiłem OREGON. Jednakże kiedy wchodzę do gry na istniejący już profil to terenu Oregonu nie ma. W zakładce DLC jest kratka zaznaczona status zainstalowane. Co robię nie Tak?

ETS2 v1.32.x.xs + DLC (4+3)

Profil 1 ParisReb-PM2.3-(PR2)-PJIndo2.4-RM1.8.1-YKS TURKEY -SRegion -ROext
Profil 2 Hungary map 0.9.xx

ATS +DLC + Mexic
10/10/2018 09:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xyzan Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 294
Dołączył: 19/12/2014
Reputacja: 10
Podziękował: 46
Podziękowano mu 241 raz(y)
Post: #4
RE: DLC
Odznacz Oregon na steam, i zaznacz ponownie,
potem zrestartuj steam. Czasem się zacina i nie pobiera zawartości.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
10/10/2018 10:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jay_8421 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 20/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #5
RE: DLC
Rozwiązane:
Dokonałem 3 czynności:
* tak jak kolega wyżej napisał
** nowy profil
*** aktualizacja gry do 1.32.x.xs (wcześniej miałem jakieś temporary teraz mam beta)
Nie wiem która z w/w metod podziałała ale jest :-D

ETS2 v1.32.x.xs + DLC (4+3)

Profil 1 ParisReb-PM2.3-(PR2)-PJIndo2.4-RM1.8.1-YKS TURKEY -SRegion -ROext
Profil 2 Hungary map 0.9.xx

ATS +DLC + Mexic
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/10/2018 11:09 AM przez jay_8421.)
10/10/2018 11:07 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Dolnośląskie
Liczba postów: 111
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 3
Podziękował: 77
Podziękowano mu 51 raz(y)
Post: #6
RE: DLC
(10/10/2018 11:07 AM)jay_8421 napisał(a):  Rozwiązane:
Dokonałem 3 czynności:
* tak jak kolega wyżej napisał
** nowy profil
*** aktualizacja gry do 1.32.x.xs (wcześniej miałem jakieś temporary teraz mam beta)
Nie wiem która z w/w metod podziałała ale jest :-D
Zadziałała beta 1.32, bo Oregon wymaga wersji 1.32.
Na przyszłość jak chcesz mieć najnowsze aktualizacje, to w zakładce BETA
Zawsze ustawiaj na BRAK - anulowanie udziału we wszystkich betach

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/10/2018 11:40 AM przez iwan4672.)
10/10/2018 11:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości