Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Głogów
Liczba postów: 279
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 3
Podziękował: 418
Podziękowano mu 56 raz(y)
Post: #11
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
(12/10/2017 11:10 AM)Bozo napisał(a):  A gdzie masz "dlc north" i "dlc fr"? Bez nich nie pograsz na ProMods

Ja tam widzę w logu dlc_north, dlc_fr i dlc_east a to oznacza że ma wszystkie trzy mapy dlc.
12/10/2017 03:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
G4JOS Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd: Londyn
Liczba postów: 9
Dołączył: 04/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #12
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
Posiadam wszystkie DLC.
Wszystko wcześniej działało jak należy.
Obecnie wywala mnie gdzieś w Finlandii przed samym mostem. Jeśli to istotne to wrzucę dokładną lokalizacje.

(12/10/2017 10:18 AM)err1911 napisał(a):  Potrzebujesz tego: http://sharemods.com/m425mii3otn9/PM22_R...n.scs.html

plik nie istnieje.
Co to takiego?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/10/2017 03:59 PM przez G4JOS.)
12/10/2017 03:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Głogów
Liczba postów: 279
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 3
Podziękował: 418
Podziękowano mu 56 raz(y)
Post: #13
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
To nowy mod na połączenie PM 2.20 i RM 1.7.4. Mod na połączenie który jest wraz z RM jest przystosowany do PM 2.18 i nie działa prawidłowo. Musisz pobrać ten o którym piszę i zastąpić nim tego moda z paczki. Tu masz nowy link: http://uploadfiles.eu/tmaxgzofsjpt/PM22_...n.scs.html
12/10/2017 05:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
G4JOS Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd: Londyn
Liczba postów: 9
Dołączył: 04/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #14
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
(12/10/2017 05:35 PM)err1911 napisał(a):  To nowy mod na połączenie PM 2.20 i RM 1.7.4. Mod na połączenie który jest wraz z RM jest przystosowany do PM 2.18 i nie działa prawidłowo. Musisz pobrać ten o którym piszę i zastąpić nim tego moda z paczki.

Dzięki kolego ale posiadam ten oto mod na połączenie map.
Faktycznie w paczce z rusmap była wersja pod 2.18 ale zastąpiłem ją od razu na tą dla 2.2.
12/10/2017 07:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Głogów
Liczba postów: 279
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 3
Podziękował: 418
Podziękowano mu 56 raz(y)
Post: #15
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
Problemem może być PromodsAddon-ETS2.scs. Z tego co widzę w logu to masz jakiegoś moda na HDR. Spróbuj bez niego. Widzę jeszcze jeden błąd - masz 3 mody na Dashboard do Scanii a powinieneś wybrać jeden z trzech. W dodatku w starej wersji, aktualna to 3.9.6.
13/10/2017 06:58 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
G4JOS Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd: Londyn
Liczba postów: 9
Dołączył: 04/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #16
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
Witam.
Chciałbym odświeżyć temat...
Czy ktoś mógłby zdiagnozować ten crash etsa?
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
30/11/2017 06:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Będzin
Liczba postów: 365
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 7
Podziękował: 199
Podziękowano mu 158 raz(y)
Post: #17
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
Ten mod nie działa z Promods:
"zzz[MOD-ETS2] Real company logo v2.6" Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
30/11/2017 06:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
G4JOS Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd: Londyn
Liczba postów: 9
Dołączył: 04/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #18
RE: ProMods 2.2 + RusMap. Wyrzuca z gry.
(30/11/2017 06:56 PM)Bozo napisał(a):  Ten mod nie działa z Promods:
"zzz[MOD-ETS2] Real company logo v2.6" Smile

No nic... szkoda bo nie znalazłem lepszego zamiennika Sad
Jaka jest waszym zdaniem najlepsza alternatywa dla real company logov2.6 ?
30/11/2017 08:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Promods 225 nie wczytuje gry Mr.Poland 16 693 16/02/2018 03:56 PM
Ostatni post: Mr.Poland
  promods i pr wyrzuca Jakub 0 110 04/01/2018 12:20 PM
Ostatni post: Jakub
  Wyrzucanie z gry ProMods i RusMap Artem 1 157 30/11/2017 07:04 PM
Ostatni post: Bozo
  Wyrzuca z gry w różnych miejscach mapy Zielony 3 390 17/10/2017 10:46 AM
Ostatni post: err1911
  Promods 1.28 wywala do pulpitu po powrocie do gry z menu kamiluch1420 5 549 20/08/2017 03:15 PM
Ostatni post: Jeffrey Dean Morgan
  ProMods + RusMap + Project Balcans kartofel2003 4 514 02/06/2017 07:30 AM
Ostatni post: Deczor
  Wyrzuca, gdy wyjdzie się z gry do menu pitreekk 28 1,850 18/12/2016 04:35 PM
Ostatni post: pitreekk
  Problem z Promods+RusMap Bebech 12 1,381 18/08/2016 09:42 PM
Ostatni post: err1911
  wywala do pulpitu promods + rusmap busio 7 1,114 13/08/2016 08:45 PM
Ostatni post: romek-5
  ProMods+RusMap-ETS zacina się,spadki FPS tirowca12 3 1,214 26/07/2016 05:24 AM
Ostatni post: Kordian2002

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości