Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mod Audi
Malik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 10/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Mod Audi
Siema dodałem mod audi do ETS2 w konfiguracji modów pokazuje ze jest aktywny a nigdzie tego audi nie moge znalezc u zadnych dealerów
11/10/2017 10:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Limowski Offline
Z dala od CYWILIZACJI
******
Moderator

Numer GG: 49432154
Skąd: USA/Canada/Poland
Liczba postów: 2,122
Dołączył: 19/02/2014
Reputacja: 179
Podziękował: 3000
Podziękowano mu 2745 raz(y)
Post: #2
RE: Mod Audi
A czy ten mod jest przystosowany do wersji gry, którą aktualnie posiadasz? Jeśli modyfikacja znajduje się na naszym forum to podeślij do niej linka. Dobrze będzie jeśli podeślesz nam też zawartość pliku game.log (znajdziesz go w Moje dokumenty / ETS 2 / game.log), najlepiej wklejając całą zawartość pliku przez stronę http://www.pastebin.com.

Sprzedam Nikon D3200 + Nikkor 18-55 + torba + statyw + karta 4 GB
12/10/2017 12:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Malik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 10/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Mod Audi
game.log masz tutaj https://pastebin.com/2bRhALeK
A moga pobralem z YT : https://www.youtube.com/watch?v=1YTB1TwHFtk&t=211s
15/10/2017 10:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości